torsdag, juni 12

Twilight zone:igt

En gång i tiden när jag var yreksverksam (ungefär tre månader sen?) kunde jag ibland upptäcka att jag hade ätit en banan utan att märka det. Nyss låg den där på skrivbordet, sen satt jag plötsligt med bara ett skal. Så kan det gå med tårta bananer.

11 kommentarer:

Anonym sa...

så någon har ätit upp tårtbiten?

Anonym sa...

Och den som åt upp den minns det inte ens. Värdelöst=)

Minna sa...

Och jag som var på väg...

Linda K sa...

hedgehog: fråga inte MEJ! JAG vet inte!

jenny: man gå rmiste om smaken ju!

minna: kom ändå :D

Annie - PD sa...

Galet är vad det är. Hur går det till?! Temporär blackout! :D

Laila och Johan sa...

ett mycket märkligt fenomen::!!

Linda sa...

haha, you did it!

Peace in mind sa...

Bra jobbat gumman, är allt jag kan säga. Och glöm inte de där ulliga fleecegrejerna idag. Svinkallt!

Linda K sa...

annie: allt blev svart!

loppanlej: jag fattar ignenting!

linda: who? me? naaaaaaw...

anna funderar: klarade mig utan dom idag, men skinnjackan åkte på :)

www.jansdotter.net/blogg.asp sa...

Nej men, dumma internetuppkoppling/bredband. Jag skrev en kommentar tidigare och publicerade den till och med två gånger för att det första gången klyddade, men ack nej - den dök aldrig upp här. I alla fall så frågade jag om du tyckte det var lönt av mig att gå och köpa en sådan där mammaskjorta från H&M, som om jag inte minns fel bars av dig under din på-smällen-tid, trots att jag bara har två månader kvar. Men jag gick inte att stoppa; jag köpte en. Eller två egentligen. Plus en amningsbh som var förvånande snygg. Just nu sitter jag och småstör mig på att det inte finns någon funktion i din blogg där man kan söka efter gamla inlägg (eller finns det en sådan som jag bara inte ser?!) - minns nämligen att du rekommanderade någon bok om att föda, men minns inte riktigt vilken. Kan det rent av ha varit den som heter "att föda"?! Tänkte nämligen beställa den och växa och upptäcka världen på samma gång! Den verkade ju också trevlig. Shit vad det kan gå bra för adlibris, enbart pga dig. Du borde få en slant för det!

Linda K sa...

jonna: åh du kunde ha fått min skjorta! men men. klart man vill vara lite fin in i det sista. ja boken heter Att föda: http://iabloggar.blogspot.com/2008/03/bibliotekarien-har-lst.html

lycka till med sista månaderna! :D