söndag, juni 8

Let there be black

Igår kväll rev jag ut hela min garderob och strukturerade om. Vi bibliotekarier (och nu talar jag åtminstone för mig själv) gör gärna sånt. Med böcker eller med andra tillhyggen. Det blev mycket bra, fick bättre översikt över plaggen. Inser att jag har rätt gott om det mesta. Inte behöver mer.

Därför undrar jag nu, vilken av dessa är finast? Jag lutar åt den långärmade...

10 kommentarer:

sexy lexy sa...

Åh, jag ÄLSKAR att omorganisera och hålla på! Ibland blir jag nästan besviken på att jag inte har mera oordning så att jag kunde få hålla på så hela tiden - fast då brukar jag ge mig på OHs grejer, och t ex organisera alla hans miljoner slipsar i färgkategorier. (Kollade faktiskt slipssamlingen nyligen, men han har faktiskt hållit ordningen. Attans!)

Jag gillar den högra blusen, inte minst för att jag älskar trekvartsärm. Fina detaljer, och färgen gör att den ändå inte blir docksöt. Men sedan föredrar jag nog den lite mera öppna halsringningen på vänstra blusen, blir lite mera avslappnat än den andra, och lite enklare om man vill ha halsband. (Blusen till vänster påminner mig om en vit blus du har, kanske See by Chloé?)

(Jag är för övrigt VÄLDIGT förtjust i blusar, och trots att våren ägnades till att sy en hel uppsjö av dessa plagg, så suktar jag ändå efter lite Liberty-tyg till en somrig sak...)

Minna sa...

Men man ser inte riktigt... annars skulle jag gärna svara.

Jessika sa...

Gillar också att röja och strukturera om i hemmet. Man hittar nya kombos i garderoben och saker i porslinsskåpen man glömt...

Linda K sa...

sexy lexy: mmm det är skitkul! jag har en som är rätt lik den med trekvartsärm...

minna: det förstås :P

jessika: precis! hittade sprillans skor jag helt glömt *gulp*

andrea sa...

enkelt val ju; vänster! ebay månne?

Linda K sa...

andrea: månne! :D

AnnicaB sa...

Vänster! Men jag är ju en älskare av svart förstås... och lite allergisk mot rynk :)

Linda K sa...

annicab: så fick det också bli :)

LindaLiten sa...

aah, ser att beslutet är taget, bra val. Rätt val;-)

Linda K sa...

lindaliten: ja så fick det bli, tack :D