fredag, juni 6

Bygg bygg bygg

Oj vad jag gick igång med walk in closet-planerandet efter ett glas rosé. Maken och jag satt och sippade i solnedgången efter grillmiddagen, planerandes. I och med att vi ska bygga ut kommer en massa rum att påverkas.

Barnen får nya rum
Vi får nytt sovrum
Det blir en matsal
Arbetsrummet flyttar

Jag har storartade planer! Fast det kommer att dröja till sen höst innan det börjar bli genomförbart. Den som väntar på en utbyggnad väntar... till hösten.

8 kommentarer:

fru A sa...

det låter som ett underbart avslut på en stekhet nationaldag, att planera walk in closet över ett glas rosé...

Linda K sa...

fru a: inte dumt alls :D

Glamourbibliotekaren sa...

Wow! Hvor mange ekstra kvadratmeter blir det? Jeg er også i en domestic mood - jeg vasker leiligheten i gul långklänning og gullsandaler (har vært på SATC-premiere) mens jeg hører på Engelbert Humperdinck :-D

Fortsatt grattis med dagen! :)

Linda K sa...

glamourbibliotekarien: runt 40 tror jag. hur var filmen? :)

Glamourbibliotekaren sa...

helt ok, cool, akkurat sånn man venter at den er :)

Linda K sa...

glamourbibliotekaren: kan tänka mig det :)

Agent586 sa...

Innan vi flyttade hit där vi bor nu, så la vi bud på en jättelägenhet som vi dock aldrig flyttade till. Den walkincloseten som var där var så himla fin. Spottar i taket. Röda väggar. Och en fondvägg med typ franska vougue urklipp som ett mischmasch på hela väggen. En sida var skovägg med typ den där vita bokhyllan från ikea med fyrkantiga hyllor. Den där fondväggen trissade nog upp priset med ett par hundratusen är jag rädd för. Helt fabolous snyggt irl!

Linda K sa...

agent586: oooohhhh!