fredag, maj 26

Dagens rekord?

Vi har ett ton kullerstenar hemma på garageuppfarten. Det ska bli trappa.UPDATE: En vänlig anonym själ upplyste denna obildade bibliotekarie om att det inte är kullersten på bilden utan gatusten. Respekt.

UPDATE II: Så här ser trappan ut nu.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Shit lycka till.

Linda K sa...

makeupyourmind: tackar :)

Anonym sa...

Hoppas inte AFA läser din blogg och tittar förbi och lånar några hundra stenar under natten.

Me sa...

Ser ut som ni har att göra ett tag då.
Good luck!

Anonym sa...

Hrm, om det det där är bilden av era stenar så måste jag säga att du är rätt obildad för att vara bibliotekarie... Bilden visar inte kullerstenar, utan GATstenar. Kullerstenar är ju rundade...

Linda K sa...

den tjocke konsulten: jag får hålla nattvakt ;)

japaneseviking: bygga får andra göra :)

anonymous: oj! ja jag måste vara fullkomligt obildad. Å ja ba sten som sten liksom ba ;)

Anonym sa...

Well, det är ju två helt olika stenar! Men du är inte ensam, tror inte att det är särskilt många som vet skillnaden, trots att den är rätt stor. Respekt till stenhuggarna förr i världen ges genom att benämna deras hantverkt korrekt, eller hur?!

Linda K sa...

anonymous: visst visst men så är det ju jämt här i livet, eller hur? Hur stora kunskaper har du om katalogisering och klassificering till exempel? :)Och ja, respekt till stenhuggarna!

Anonym sa...

Hrm, eftersom jag är en blivande bibliotekarie, så har jag i alla fall vissa teoretiska kunskaper om katalogisering och så vidare... =) Jag och mina klasskompisar läser din blogg och hoppas också på att lysa upp morgondagens bibliotek med piffiga outfits, precis som du verkar göra! Så det så! =)

Linda K sa...

anonymous: du kan sten OCH bibliotek! Kul, ser fram emot nya fräscha bibliotekarier :D