onsdag, maj 17

I love Estrid och Josef

En sväng på Svenskt Tenn igår resulterade i en stuv av tyget Butterfly. Det ska få pryda mitt skrivbord, med glasskiva över. Hade egentligen tänkt mig ett mönster med svart botten, men det här såg så fräscht och sommarfint ut. Och man kan ju byta mellan olika tyger.

Darling kusin U underhöll sonen (dom tittade på bååååtar!) medan jag shoppade bröllopspresent. Ja ja, nu avslöjar jag mig kanske. Men för det första tror jag den blivande bruden är alldeles för upptagen i dessa tider för att ägna sig åt min blogg, och för det andra är en present från Svenskt Tenn ALLTID en överaskning och ALDRIG fel.

På väggen hängde en fabulous tavla föreställande vackra Estrid Ericsson. Hon och Josef Frank är bäst!
19 kommentarer:

Anonym sa...

Josef Frank är aldrig fel, älskar hans underbara tyger som man blir glad av :)

Anonym sa...

du var jätte söt idag.. man är så vacker när man ler..

Malin sa...

Vad kul att du ska fixa bordet, fint tyg! Kanske man kan önska att få se lite bilder från din inredning hemma? Du har säkert supernice, tror jag :-)

Malin

Anonym sa...

Linda,

Kan inte du beskriva ditt jobb som bibliotekarie lite mer i detalj? Vad gör en sådan som du hela dagarna? Jag ser bara tanten i utelånedisken framför mig och hon ser ju inte alls ut som du! ;-) Dessutom är ju den bemannade lånedisken borta sedan länge, iaf här i Växjö...

Anonym sa...

Löv them tooo. Speciellt en viss kruka...;)

Anonym sa...

Åh butterfly-tyget är super och det var verkligen en bra ide det där med glas-skivan på skrivbordet. Något att lägga på minnet...

Översättarhelena sa...

Om du inte visste det så är du lik Estrid. Eller rättare sagt, du ser ut som om du skulle kunna bli lik henne när du blir gammal. (I alla fall att döma av bilden du har i blogghuvudet, jag vet ju inte hur verklighetstroget det är :)

Polly sa...

Löööööövely!

Linda K sa...

eleonore: tänk om man hade en hel soffa... :)

sepideh: tack vad glad jag blir :)

malin: ja det ska väl kunna ordnas framöver. Tack :)

nannis: ok, det får bli en timme-för-timme-beskrivning snart! :) PS. Sitter aldrig i lånedisken kan jag avslöja :P

anna krimskrams: en viss kruka har gått upp i pris med en tredjedel, skandal! :O

hotspot: ja jag tror det blir bra!

helena: åh vilken komplimang, tack söta! Så ser jag gärna ut som äldre dam :D

polly: in deeeeed! :)

Anonym sa...

Oh, verkligen ett härligt sommartyg!

Gagga sa...

Jag som träffat o alltså sett Linda på RIKTIGT kan bara bekräfta att hon är både vacker o trevlig.
Svenskt Tenn...mmmmm!!! Det är grejer det. Tygerna vackrare än tavlor. Har dock inget själv ...konstigt...varför har jag inte det!? Kan inte välja....så är det med den saken. Har bara en bok med de vackra mönstren i att njuta av då o då o sen sitter jag i en sliten Josef Franksoffa med slitet Josef Franktyg på hos mina gamla slitna föräldrar emellanåt :)

Linda K sa...

kattis: ja, fullt med fjärillar :)

gagga: Men tack allra raraste! :)
Hur är det med ryggen? Jag har faktiskt gjort tavla av ett Franktyg som jag spände upp på en duk. Riktigt fint! Klappa fina soffa från mig nästa gång :)

Översättarhelena sa...

Jag har en jättebit av Josef Franks tyg Dixieland hängande på väggen i hallen. Josef Franks tyger trycks på Ljungbergs i Floda, som en enda gång hade utförsäljning på dem i fabriksbutiken. Ångra att jag inte köpte mycket mer ...

Linda K sa...

helena: låter jättefint! Jag var på Sv Tenn på rea en gång för flera år sen och då sålde dom ut elefanttyget i grönt, rött och gult (i lin!) för under 100 kr/m. JAG KÖPTE INGET! JAG SKULLE HA KÖPT RUBBET! Har grav ångest över det än i dag....

Översättarhelena sa...

Å, elefanttyget! Förstår verkligen att du ångrar dig ...

Anonym sa...

Kan du förklara tyget och glasskivan lite närmre? Ska det vara tyg över hela skrivbordet? Lät fint i alla fall. Kul blogg

Linda K sa...

ullis: ovansidan på skrivbordet är missfärgad och ful, så jag lägger tyg över hela skivan och sen en glasskiva på det. Har inte beställt skivan än, ska bara få ändan ur... Bild kommer såklart när jag fått till det.
Tack :)

Anonym sa...

Å herregud! Fabriksutförsäljning av Josef Frank-tyger. Jag skulle nog falla ner död av lycka innan jag ens hann köpa nåt.

Linda K sa...

anna: ja det kan ha varit chicken som gjorde att jag inte investerade... :S