måndag, september 8

Spa schpa (den rubriken funkade sådär, känner jag)

Jag kollade på nån sida där någon hade tillbringat helgen på spa. Och det slog mig. Jag tycker nog att spa är lite äckigt!

Låt mig förklara. Jag är inget stort fan av badhus. Kallt, inte alltid jätterent (och även när det är rent finns det ändå alltid hårstrån och blött toapapper överallt), och så blir man sådär skrynklig och ... uppblött.

Tänk då min känsla att tillbringa en helg på ett sånt, om än lyxigare, ställe. Gå runt i badrock och dricka juice. Ligga i en fuktig solstol. Känna sig knastrig och stram när man till slut torkar. Jag diggar´t inte.

Så, nu har jag ventilerat. Och inser att jag lovade dottern att vi SKA till inomhusbadet på lördag...

6 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

I'm on your side! Jag gillar inte heller just det där skrynkliga. Tycker inte om att bada hemma heller. Först för varmt, sen för kallt. Och jätteskrynklig. Hu!

Anonym sa...

Instämmer precis! /Tove

Frida sa...

Jag håller fullständigt med! Ultimata horrorn var när vi var på Hasseludden med jobbet. Hasa runt i morgonrock och fuktig baddräkt med kollegorna. FASA!!

Unknown sa...

alla: vad skönt att jag inte är helt ensam i detta tyckande. fridens liljor!

hallinbloggar sa...

Ja, det där med baddräkten som blir blöt vet jag aldrig riktigt vad jag ska göra med. Men det värsta är nog äventyrsbaden, typ Skara Sommarland. Där tjoar, badar och skvätter precis alla typer av människor med badbyxor nere på halva .... Nej, dit åkte jag aldrig med några barn! Kunde tänka mig ett inomhusbad där jag kunde sitta med (torr baddräkt) i en soffa och läsa bok.

Unknown sa...

hallinbloggar: helt klart INGEN favorit hos mig heller. fast utomhusvattenställen med roliga åksaker kan jag gilla! :D