söndag, september 7

Blopp var det här

Sänker lite priser, stoppar in lite nytt, så där ni vet. Välkomna in och fynda på Var så artig!
1 kommentar:

Emma Sjöberg sa...

Hej Linda,

Jag hittade till din blogg av en slump och har tittat in några gånger. Det är jätteroligt att se dina varierade outfits!

Och den tydligaste anledningen till att jag hajjade till är att det känns som att du är jättejättelik mig själv på många av bilderna, t o m min man tyckte att det var slående när jag visade, haha, så det var ju lite lustigt. Det är kul att se hur du får till olika stilar utan att det känns konstigt, med kort hår, för ibland kan jag fastna i mitt korta hår (och glasögon) som jag iofs har haft i många herrans år nu, och bli ganska hård på vad jag tycker passar till och inte. Men du visar att det mesta går bra och blir snyggt, kul inspiration!!

Och så kan jag undra lite i det stilla hur du hinner…? Jag upplever att med tre barn och heltidsjobb så gör jag egentligen bäst i att keep it simple, även om jag gillar att variera mig och försöka använda så många som möjligt av mina plagg i blandade färger samt matchande smycken. Men jag blir tokig på mig själv när jag står och byter sjal åtta gånger och velar medan klockan tickar och barnen flyter bort i sina vinteroveraller i hallen, som jag var lite sträng och bad dem att klä på sig tio minuter tidigare när jag var ”typ klar”.. Men du kanske är bra på att vara superrationell och snabb?!? :)

Ha det gott! //Emma