fredag, september 26

In progress

Vi håller på att "få" ett nytt badrum på övervåningen. Vi har, i vårt tycke, Stockholms bästa och trevligaste firma som gör jobbet. Så det kommer garanterat att bli jättefint när det är klart. Men just nu ser det ut så här:

Vi har redan en bastu, annars hade det ju bara varit att slänga in lite bänkar och en sån där värmegrej så var saken biff!

Hur som, byggaren bygger och bygger. Och pratar tidvis jättehögt i telefon på ett främmande språk. Jag tror att han har noterat att jag är hemma nu, för han gick just ut och pratade vidare jättehögt.

Blir man förresten inte väldigt hungrig av att vara hemma?

2 kommentarer:

Ellinor sa...

Oj oj oj. Då lär det inte bli ett billigt badrum. Vi hade de hemma och lämnade offert. Höll på att svimma när vi såg att vårt lilla badrum på 4 kvm skulle kosta ca 150.000! Gjorde det sen med lite egenarbeta och en annan firma för ca halva priset. Men trevliga och seriösa verkar de! Hade nog blivit jättenöjd, men inte plånboken... Ha en bra dag! Älskar din blogg men är dålig på att kommentera.

Unknown sa...

ellinor: dom är inte billigast (inte dyrast heller) men kvaliteten, förmågan att hålla tider och bemötandet är super och det är också värt mycket. priset beror ju på vad man vill ha gjort, vi hamnar inte på den sffran du nämner, tack och lov. sen har vi ju anlitat dom tidigare och rekommenderat dom till andra, så det fanns lite förhandlingsläge :)

tack vad roligt att höra!