tisdag, juli 1

På hotell

Kolmården bjuder sannerligen på ett brokigt klientel. Jag har hört minst 15 olika dialekter under dagen. Och låt oss säga så här, djurparker är väl inte de mest moderiktiga av ställen. Herregud, är det bara min familj som är normal? ;)

Så här i låter min musik, viva Espana... ( Allsång)

8 kommentarer:

LindaLiten sa...

Jag var där när jag var 10. En sjuk detalj som trillar ner i medvetandet på mig nu är att jag vet vad jag hade på mig.....hahaha. Rosa t-shirt (två nyanser) knallgrön tajt jeanskjol med stora svarta prickar, ljusrosa tygskor med snören. Men herreminje ;-)

LindaLiten sa...

Alltså jag menar, herreminje, hur kan man komma ihåg? Det finns så mycket att minnas och detta är vad som fastnar ;-)

Anonym sa...

Kul iaktagelse! Måste dock vända på det... Vad det fanns moderiktiga människor på Kolmården som frös! Åkte för någon månad sedan och hade mössor på både barnen och mig. Det kryllade av människor som var snyggt klädda. Många hande leggings och korta tunna jackor. Det slutade med att de stod inne i aphuset och var snygga för det var det enda stället som var varmt! Jag måste erkänna att jag var ganska ful för det var min mammas mössa, men jag och barnen hade en väldigt trevlig tur, inte bara i aphuset!

Linda K sa...

lindaliten: ha ha! jag hade lila jeans och röd munkjacka senast. för typ 30 år sen :D

sofia: ha ha! klokt :) men, leggings är inte snyggt, det måste du förstå ;)

Miss Upsey Daisy sa...

Följa med till Dalarna så ska du få se på fashion..... NOT.

Linda K sa...

miss ud: :D

Anonym sa...

Vänta bara tills du kommer till Legoland...Där är det nationaliteternas olikheter som kan fascinera.....Är det bara vi svenskar som aär normala???tänker man då :)

Linda K sa...

ingela: ja det är bara vi ;D