tisdag, juli 22

Apropå dom lila

Maken kom hem från USA med crocs till sonen. Helt i sin ordning. Det är sött och acceptabelt på barn. Dessutom lätt att plocka av och på.

Maken kom hem från USA med crocs till sig själv. Iiinte helt i sin ordning. Bara här hemma, säger han med vek röst. Jag sticker foten i hans ena och känner efter, om än motvilligt. Mjukt, nästan svampigt. Jag drar tillbaka min fot.

- Som du vill. Men kom aldrig någonsin hem med något dylikt till mig.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Nej fy för crocs ; svampkrokodiler på fötterna .
Eva.

Linda K sa...

eva: håller med dej!

Peter sa...

Bra! Säg ifrån. Det är viktigt att han verkligen, och här menar jag verkligen, förstår. Testade min första på semestern och den var skitläskig.

Linda K sa...

peter: man provar, och antingen är man fast eller så går man aldrig mer nära en croc igen. jag valde alternativ två.

Anonym sa...

oahahahahaha - vänta du bara ;)

Linda K sa...

hedgehog: min väntan blir lång... ;D

Petra sa...

Jag tror att ni kommer att sluta såhär: http://petraspetitesser.blogspot.com/2008/03/familjen-clog.html

Linda K sa...

petra: gud förbjude! :O

Vintage Victoria sa...

Jag skrattar!! Försökte övertala(ja, tro det eller ej) mina pojkar att köpa var sitt par förra våren i New York, men de har tydligen bättre förstånd än sin mor för de sa nej, nej, vi vill inte ha de här fula tofflorna! Gissa om jag är glad för det idag - hujeda, vad de är hemska!

Anonym sa...

Tack, tack, stor tack för din artikel. Och jag som trodde att jag var den endaste som vägra köpa dessa tofflor. I det lilla samhället jag bo har folk på sig dessa tofflor oavsett ålder eller färg!

Linda K sa...

victoria: sönerna har smak! :D

evelyn: du är långt ifrån ensam! :D

Anonym sa...

Dom är skitsköna! Men vuxna som går i chockrosa eller gula på stan är inte snyggt. Jag har svarta, men bara hemma, har hänt att jag har glömt byta men då måste jag vända. Som att använda träskor anser jag.

Linda K sa...

anonym: jag kan hålla med, dom kan få tjänstgöra som träskor. gärna då i en diskret färg. och bör icke lämna tomtgränsen :P