onsdag, juli 30

Möjliga lösningar

14 kommentarer:

Linda sa...

en näsoperation senare och Herr Make är snarkfri!

Linda K sa...

linda: maken vägrat sånt!

Sara sa...

Tvinga honom att sova sittande? Och se till att ALLTID somna först!

Anonym sa...

Stackars Linda K!! Låter precis som min man!! Han snarkar överjävligt mycket och gud så skönt det är att få sova i annan säng och verkligen SOVA!! Jag har som tur är jobbat som syrra på Öron-näsa-hals avd i Norrköping så han fick bra hjälp där. Nu för tiden opererar men inte så många eftersom resultatet inte alltid är bra. Däremot kan du ringa din "Öron mottagning" för en snark utredning på din man. Han kan sedan få en CPAP apparat att ha på sig när han sover. Då kommer han må mycket bättre (och du) för då slipper han vara så himla trött jämt. Det hjälpte min man. Fast jag var ju "insider" då så han fick bästa hjälpen. Lycka till!!

Linda K sa...

sara: känns inte helt naturligt ;P

ingela: låter som en lösning, tack! :D

Spiro sa...

Min sambo är också en snarkis. Han hade även såna där andningsuppehåll. Inte så bra alltså. Vi sökte hjälp och han fick göra en utredning. Numer a sover han med en bettskena som drar fram underkäken som gör att han inte längre får andningsuppehåll eller snarkar. Vi är båda lyckligare efter detta! :o)

Linda K sa...

spiro: jag har införskaffat spray!

Petra sa...

Jag har det precis som du minus ammande bebis förstås. Men det är superjobbigt ändå. Vi har dessutom ingen extrasäng i huset :( Jag funderar ofta på nummer fem på din lista...

Linda K sa...

petra: nu har det köpts spray, föräntar mig stordåd!

Anonym sa...

åh spray vad är det för någon? sambon snarkar överjävligt och jag måste somna först. Nu har vi också en marsbebis som vill äta lite på natten och då är det ofta kört =(

Mvh Lisa V

Linda K sa...

lisa v: en spray man sprayar i munnen. köpte på hälsokostaffär, Zedopor snarkspray. det blev inte perfekt men mycket bättre kan jag meddela efter en natts god sömn :)

Anonym sa...

ouj, ska rusa iväg till hälsokosten och kika,, tackar. jag rapporterar om det senare =)

Lisa V

Susannes Smultronställe sa...

Den måste jag inhandla.
Här sovs det med öronproppar samt alltid en beredd högernäve för välinriktat slag (inte så hårt som det låter) på lämpligt ställe.
Jättejobbigt med snarkande partner. Och jag VET att jag är en själv dessutom...

Linda K sa...

lisa v: jag tycker inte den var hundra men det blir bättre!

susanne: mmm sprayen hjälper en del åtminstone. nävar och ben använder jag fortfarande vid behov :P