söndag, juni 22

Nyfilade

Guddness grejschuss, jag fick syn på mina hälar som jag i en dryg veckas tid tänkt fila. Tror inte att dom någonsin sett så otäcka ut. Nå, åtgärdat nu. Och i morgon när jag väger mig förväntar jag mig att väga minst ett kilo mindre. Det kilot far numera runt som stoft i luften.

13 kommentarer:

Minna sa...

Mmmm, fräsch - som Pernilla Wahlgren skulle säga!

Annie - PD sa...

Hehe, andas inte in stoftet för då blir det inte ett kilo mindre på vågen ;D

Anonym sa...

Coolt - precis vad jag planerat för kvällen. Ser för taskig ut på hälarna - om jag inte fixar nu lär det bli självsprickor.... hua. Vid närmare eftertanke skall jag nog beställa tid för fotvård, det är så fantastiskt skönt. Något man borde göra oftare. Man förlorar säkert minst en halv skostorlek :)

Fast hälarna får vänta tills efter bullbaket... 90 kanelbullar skall det bli :)

Anonym sa...

jag tänkte fila imorse, och så insåg jag att jag glömt filen hemma. Måste köpa mig en ny, raspiga hälar gör ju ingen glad :)

tant t sa...

Lyllo dina hälar! Mina stackare måste också få sig ett nytt liv...nu i veckan kanske ;)

Linda K sa...

minna: pernilla har den rätta touchen!

annie: håller mig inne!

annicab: synd och skam, jag har aldrig fått fötterna "gjorda". borde verkligen testa. får för mig att det skulle kunna vara en smula obehagligt? när dom filar och sånt...?

hedgehog: nä man blir rent deprimerad :D

tant t: det är aldrig för sent :)

Anonym sa...

Preparat ; Helosan salva.

Ordination ; tjockt lager insmörjes till natten+bomullssockor på+yllesockor( för den erfarne) det blir varmt ; men gör så gott.

Resultat följande morgon : Salongsfina fötter & superlätt att fila dom direkt med cremen på(pröva att alltid fila in cremen)Eva.

Linda K sa...

eva: åh vad härligt det låter! måste testa :D

Anonym sa...

Pedikyr - inte ett dugg obehagligt. Möjligen om man är superkittlig på fötterna - de har fjäderlätta händer (åtminstone de jag varit hos). Himmelrike!

Anonym sa...

Helosan är oslagbar ( anv bla mkt på långvården till de äldres fötter-dom får också sockor på till natten som en kur ) . Jag har kört med denna kur i 25 år nu , och har bebisfina fötter ! Psst ; vill hon gråta mer ? se på Youtube/Andrew Johnston 13 år; Britains got talent..say no more. Eva.

Linda K sa...

annicab: låter prima!

eva: jag spar det till en grtåig dag ;D

Anonym sa...

Mina fossingar längtar... Ska nog köra helosangrejen också, lät inte helt fel. Och strumpor på natten är inget problem :)

Linda K sa...

helena: jag MÅSTE skaffa helosan!