måndag, mars 26

Vårkänslor inne


Om inte våren kommer till Linda får Linda komma till våren. Svammel svammel svammel, jag gick iallafall och köpte såna där papegojtulpaner att ha på skrivbordet. Dom ser coola ut, dom doftar gott och dom är rätt mysiga att klämma lite på.


12 kommentarer:

Anonym sa...

Tulpaner är nog några utav de vackraste blommor jag vet. Lagom "blommiga" inte för sockersöta.
♥ Emelle

Linda K sa...

emelie: håller med :)

Unknown sa...

Jag brukar klämma lite på lökarna ; )

Minna sa...

Det roligaste med den där bilden var ju att spana in vad du har på skrivbordet och vad det stod i almanackan (syntes dock inte)...

Anonym sa...

Linda, jag har en liten fråga? Hur är basketskorna från cheap monday som du har i storleken. Tänkte nämligen beställa ett par likadana

Linda K sa...

janne: varför är jag inte förvånad? :P

minna: mmm lite smått och gott :)

ida: dom är normala i storleken, och jättesköna! slå till :D

Anonym sa...

Har ni inte vår i Stockholm? Fick cabba ner på lunchen - höll på att svettas ihjäl. Var tvungen att dessutom ta av mig min cashmerekofta - det blev kortärmad klänning med tunn bomullsparkas ovanpå... solbrillor och cabriolet. Yihaaaa - våren är här!

Anonym sa...

PS - Tulpaner är mina favoritblommor i vas. Utomhus är det rosor och nävor. Men inomhus skall det vara läckra tulpaner! Papegojvarianten är jätteläckra!

Anonym sa...

Nu har jag slått till på ett par 38. Hoppas, hoppas det blir bra. Tack för hjälpen

Linda K sa...

annicab: jorå vi har rätt bra vår men ja sitter ju inne, därför tullipaner :D

ida: gott köp! :D

Cecilia sa...

Underbart med tulpaner, kanske ska inhandla några imorgon... Men har inte våren kommit till Stockholm? Här (Malmö) har den verkligen kommit.

Linda K sa...

cecilia: jorå, men lite försiktigt sådär. fortfarande minus på morgonen, sen blir det varmare och varmare under dagen :) mina börjar slå ut, very nice!