fredag, mars 16

Fool if you think it´s over

Jag är rolig jag. Har levt mitt nya sunda liv i snart två dagar, och så ställer jag mig framför spegeln och tänker att mja det ser ju rätt bra ut redan. HA HA HA! Who am I kidding liksom. Men nu i min lilla låda ska det bli allvar i leken. Nu är jag kortklippt och då måste jag shejpa up. En Twiggy blir jag aldrig, men ändå en jesus. Ikväll kommer stora prövningen. En fredag utan onyttigheter. Jo, vin. För det tänker jag inte vara utan. Men inga ostbågar, inga ostar. En fruktsallad på min ära!

9 kommentarer:

Anonym sa...

frukt är godis!!! (hahahahahahaha)

Linda K sa...

hedgehog: och morot duger :D

Anonym sa...

Som när man tränat dgr i rad så känner man sig smaärt och snygg. Yeah- precis som om man hunnit gå ned en massa. Man är så snygg som man känner sig!!
Förresten så är du såååå fab. i håret. Kanske friar jag till dig snart ;)

Linda K sa...

ann: ha ha ha då svarar jag garanterat ja! :D precis, man får för sig att underverk sker inom loppet av ett par dagar :P

Anonym sa...

Jag sympatilider här borta och håller mig borta från godiset jag med! :)

Anonym sa...

Glöm inte att nötter är nyttigt! Jag ersätter glass med pistage-, chili- och cashewnötter! Och det smakar smaskens till ett glas rött. :)

Linda K sa...

lindisen: känns tryggt :D

anonymous: gissa vad,d et blev inte ens ett glas rött ikväll! maken är sjuk och jag har ingen lust att korka upp en flarra själv. men i morrn! och kanske en nöt :)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeesuuuus... vad döljer du för meeej...

Linda K sa...

glamourbibliotekarien: ha ha ha ja det är det nog många som undrar! :D