måndag, mars 26

Vilken syn

Mina sista självande engångslinser kommer inte att räcka länge till och definitivt inte till efter påsk. Jag får vackert pallra mig till min Synsambutik och hämta nya. Tänk om jag kunde få nya glasögon också... får nog vänta till efter sommarn. Provade ett par assnygga Prada i helgen. Till och med maken godkände. Suck, vad är väl en bal på slottet? Nu kan jag iallafall glida runt med mina piloter och se farligt trendig ut. Post linsinköp alltså.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hade jag hittat ett par glasögon jag gillade hade jag köpt dem oavsett pris. Har man dålig syn är man värd de snyggaste glasögonen! Det är ju intte direkt så att man har valt att ha dålig syn (och jag får blåsor på ögonen av alla linser :P)

Anonym sa...

suck... och mina nya gucci ligger i sitt fodral och väntar. När solen kom, kom även förkylningen och därmed linsförbud. men snart!

Anonym sa...

Boka den 11 april. Då ska du med mig på fest. Tjoho!

Annie - PD sa...

Jag måste också till optikern... Nya terminalglas är aldrig fel (och sen är det förstås bra att kolla synen när man ändå är där, hehe ;) )

Linda K sa...

ida: jo, men man ska ha råd också... ;)

hedgehog: du väntar på nåt gott :D

sicilia: fan fan fan! jag är i åre då ju :O

annie: aha det är så man gör... smarting :)

Snart tretti sa...

Kjøpte nye Prada briller før jul da mine gamle knakk på midten. Det er moro med nye briller,men for en utgift! Dessutten ser ikke jeg så bra med solbriller.. så linser høres ut som et fint valg;)

Camillas lockar sa...

Ska hämta mina på typ torsdag. Eller nåt, trodde de.

Anonym sa...

Nöjd Prada bärare!

Anonym sa...

Nej, nej, nej. Skit också. Du var min första tjing. Lovar att rapportera till dig.

Anonym sa...

oh men hjälp, beställ dina linser på www.lenson.com, billigare och dekommer hem i lådan! Tar kanske två vardagar, hur smidigt som helst!

(det förutsätter att man vet exakt vad man har för några, men det är ju inte så svårt....)

Linda K sa...

grombaben: jag har både glasögon och linser. Och oslipade solbrillor... phu!

camillas lockar: då ser du igen :)

anci: hello I´m D&G :)

sicilia: jag är bitter som en gammal citron :(

anna: aha. men jag har synsams eget märke, tror kanske inte det finns där? fast man kan ju beställa focus dailies eller nåt sånt basic förstås. ska bara gör asynundersökningen först ;)