torsdag, mars 29

Bibliotekarien testar loss


Jag har testat en ny site. En som jämför bokpriser. Ungefär som bokfynd.nu. Den här heter boksson.se. Jag hoppas att alla inser det braiga med såna sidor. Bokpriser kan ibland skilja prismässigt flera hundra kronor från butik till butik. Och så ser man hur lång tid respektive leverantör tar på sig att skicka boken till dig. Ibland har man bråttom.

Bra: Det är en ren och snygg site, och man fattar på en gång hur man ska bete sig. Det har tänkts användarvänlighet. A och O tycker bibliotekarien.

Mindre bra: Jag skulle vilja kunna få med utländska levertantörsalternativ, inte bara svenska som nu. Men det kanske kommer?

UPDATE: jag lägger till så att ingen behöver undra: jag får en pocketbok för att jag skriver om Boksson. Jag får skriva precis vad jag vill om tjänsten, vilket jag också gör. Så.


8 kommentarer:

Annie - PD sa...

Ska definitivt kolla in boksson...Tack för tipset. You look very stilig idag :)

Linda K sa...

annie: tack min sköna :)

dddd sa...

Det ska kollas upp! Tackar för tipset! :)

Anonym sa...

Fick du en bok av Boksson för att du skrev detta inlägg?

Linda K sa...

miss kyd: hålleredo!

anonymous: japp. hurså?

Anonym sa...

Nej, jag bara undrade. Jag tycker att det kanske borde ha nämnts eftersom det kan tolkas som om Boksson "köper" uppmärksamhet på bloggarna. Eftersom du både tog upp bra och dåliga aspekter är det väl inget jätteproblem dock.

Anonym sa...

Vi på Boksson är väldigt tacksamma för just negativa synpunkter - då får vi möjligheter att förbättra oss.

Just utländska leverantörer är på gång, amazon framförallt. Är det någon annan ni tänker på?

/Hjalmar (Boksson.se)

Linda K sa...

anonymous: jag har full tillåtelse från boksson att skriva vad jag vill, nämna att jag får en pocketbok som tack. tyckte inte det behövde nämnas, tycker det är kul att testa bara. och jag gör det för att JAG vill :)

hjalmar: vad bra att det kommer utländska alternativ, ser fram emot det!