fredag, mars 30

Inspirationsdagen

Jag har ont i skrattmsuklerna efter ett galet inspirerande, tänkvärd och rolig dag. Åh vad härligt med folk som gillar att stå på en scen och prata! Detta kan jag säga om Mads: han var liksom mindre än jag föreställt mig och ganska sunkigt klädd (men ack så stilig), han har Dieselkalsonger och han levde kanske inte till hundra procent upp till mina romatiska ideal. Bidragande till detta kan vara att det satt runt tusen medelålders tanter i salongen och dregglade, och sånt förtar stämningen. Men han var såklart en jesus. (kolla rumpan, fniss)

Det konstigaste på hela dagen var att vid två tillfällen stegade Tommy Nilsson in på scenen och läste dikter som han skrivit själv. Det skulle föreställa dagens surprise. Kalla mig grym, men det var mer ett antiklimax.

Jag är helt slut. Make, kom hem med vin!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Den enda person som jag upplever lever upp till det man tror är di Leva.

Jag och dottern fick hälsa på honom i logen efter en konsert en gång, han var helig liksom. En jesus.

Anonym sa...

skål förresten!!!!!

Anonym sa...

Och huuur vet du att han hade Dieselkallingar..?! :)

Sara sa...

Kul att höra att Mads-dagen blev bra - trots de dregglande tanterna och dikt-Tommy (fast själv hade jag nog tyckt att det var ett riktigt roligt och pikant inslag, haha).

Linda K sa...

hedgehog: jag kan tänka mig det :D nä jag får ha min fantasi-mads jag :D

skål!

ellinor: he he. han berättade det för mig. och 1299 andra...

sara: det blev inte alls pikant, det blev konstigt. och nu känner jag mig lite elak men dikterna var verkligen... inte bra. fast mina kollegor gillade honom så det var väl bara jag som var rabiat :P

Terése sa...

Fin bild, men har du ingen framifrån!?

Linda K sa...

terése: mja dom blev sådär, dessutom stod henrik schyffert framför och skymde mest hela tiden. tänkte att jag visar en trevlig rumpa istället :)

Cecilia sa...

Mmmmmmm Mads!!! Tommy Nilsson WHAT?

Linda K sa...

cecilia: jag säger detsamma :)

Ann sa...

he he- han är ju dansk och dom klär sig ju lite...ledigt *sade hon fördomsfullt* Men det beror väl på morgonsnappsen, efter en hutt vill man vill bara gå runt och slappa ;)

Linda K sa...

ann: ha ha ha!! och han ser yammi ut vad han än har på sig :P