söndag, mars 18

Aningen brunare

Har fått testa ett par Dove-produkter med brun-utan-sol-effekt. Och så här tycker jag:

Dove Summer Glow Body Lotion. Smörjer och smörjer och blir lite så där lagom-brun. Så att det inte ser onaturligt ut. Om man ändå ska hålla på och smörja in sig kan man ju passa på att bli av med den där blekfeta känslan på samma gång. Tycker den är helt ok.

Dove Summer Glow Daily Face Moiturizer. Samma sak med den, blir minibrun, inte jättebrun. Och det känns också helt ok. Fast jag använder fortfarande Dermalogica i ansiktet också, den vill jag inte vara utan. Prima att möta vårsolen med.

11 kommentarer:

Annie - PD sa...

Aaah - nice! Men luktar de okej? Jag tycker att Dove burkar lukta lite läskigt annars (iaf den "vanliga" pumptvålen...)

Miamaia sa...

Litt OT, men jeg ble inspirert av at du har klippet deg helt kort til sommeren, og har tenkt å gjøre det samme. Jeg er en typisk korthårperson som har hatt litt lengre hår i høst og vinter. Spørsmålet er bare om jeg skal gjøre det nå (=i Sverige) eller om jeg skal vente til påsken i Norge og min faste frisør der? Luksusproblem.

Linda K sa...

annie: tycker inte de luktar nåt speciellt alls, iallafall inte illa :)

prinsesse vil ikke: om din frisör hemam är bra kanske du ska hålla dig till dess? ens egen frisör är alltid bäst tycker jag. men om du inte kan vänta går det säkert utmärkt i sverige också. trivs jättebra i min nya frisyr :)

Anonym sa...

aha..får nog inskaffa sådan då..om den luktar ok:-) vad för skor bidde det...??? tjipp

Anonym sa...

Kolla här Linda...du är så inne med ditt hår :-)

http://www.expressen.se/webb-tv/index.html?serialid=100203


Sandra

Anonym sa...

Fick precis samma (bodylotion) i julklapp! Visst funkar den, men jag får vita runda små fläckar på ena handleden, och kom inte på förrän idag att det är från när jag tvättar händerna och antagligen alltid stänker ner mig med vatten precis där...

Linda K sa...

mia: å ja börja nästan sväva i mina gyllene skor... ;)

sandra: oii oii! :D

helenamariacecilia: har inte märkt av ojämnheter, men jag är rätt noga med att låta det torka in först :)

Anonym sa...

annie: jag har provat light-bus:en och tycker att man luktar äckligt av den (i alla fall jag :)

tips är att smörja på kvällen så att den hinner verka över natten och så kan man duscha bort lukten på morgonen.

Linda K sa...

anna: överdriver du inte lite nu? måste du duscha bort lukten morgonen efter? har vi samma smörja? vad jobbigt om jag går runt och luktar illa på dagarana utan att veta om det... ;)

Camillas lockar sa...

Hjälp. Brun-utan-sol. Aldrig mer. Jag använde Clarins gelékräm för det i ansiktet. Hade varit utomlands, ville bättra på. Fy f*n vad ojämnt och hemskt det blev. Var ju tvungen att jobba men har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv.

Linda K sa...

camillas lockar: den hrä komem rsmygande och är mycket diskret, du märker den nästan inte men känner dig ändå inte likblek :)