måndag, maj 16

Style by Linda K, igen!

Hej Linda,

Om två veckor ska jag på disputationsfest. Jag tänkte då använda Acne-klänningen jag bloppade från dig. Dessutom tänkte jag matcha med den här kimono-aktiga kavajen från Zara. Funkar det tror du? Och så själva frågan: vad ska jag köra med för smycken: örhängen (pärlor, stora, små?), halsband (stort, litet, inget?), armband (många, enkelt, blaffigt, inget?, typ av klocka (stor, liten, silver, guld?). Jag har rätt mycket i mina gömmor, men får gärna lite tips om hur jag ska tänka. Tack på förhand!


Hej Frida!

Vilken snygg kombination, kan jag få tillbaka min klänning? ;D

Jag skulle välja ett stort "enfärgat" (och då menar jag undvik tusen olika färger eftersom klänningen är så "mycket" i sig) halsband till den outfiten. Antinget ett som tar mycket plats runt halsen eller ett som hänger ganska långt ner. Typ silvrigt, guldigt, eller träigt. Och så nåt matchande armband till. Pärlor kan kännas ganska uppklätt tycker jag, och eftersom du kommer att se så himla chic ut i klänningen och kavajen (och med ett par snygga klackar I presume?) kanske det skulle bli lite too much. Jag har å andra sidan inte varit på en disputation någon gång... kanske ska vara megapampigt?

Och så en ärtig liten väska till, gärna en som man håller i. Du blir snyggast på hela dispon!

4 kommentarer:

Frida sa...

åh, tack för svar! det brukar inte vara superduperuppklätt på disputationsfester (forskare, du vet...), så jag tar nåt annat än pärlor. tack för hjälpen! ska försöka ta kort på hur det blir och visa på min blogg!

Linda K sa...

frida: ja det måste du! :)

Fröken Film sa...

Den där lilla väskan med rosett på, varifrån kommer den?

Linda K sa...

ff: det var bestämt en rules by mary!