måndag, augusti 16

Sov människa, sov!

Jag kan inte somna på kvällarna. Vrider och vänder. Och vänder och vrider. Är det rester av semestern som förtvivlat klänger sig kvar?

I morse vaknade jag dessutom tre minuter innan klockan skulle pipa (närmare bestämt 05.13) och insåg att det inte var någon mening att försöka somna om .

Inte konstigt att jag är suddig.

9 kommentarer:

tant t sa...

Tror det är tvärtom...du har vilat upp dig så gott på semestern, så att nu behöver du ingen sömn ;)

liten sa...

Ooh men så snygg. Skinntopp...en annan grej jag inte kommer att bära under mammaledigheten. Eller kanske om jag åker på husmorssemester till huvudstaden allena. ;-)
Snyggt!

Linda K sa...

tant t: låt oss hoppas! :)

liten: tack! ja, husmora lite :D

B-M sa...

Kanske det är litet spännande med nya jobbet :). Vad är det du skall jobba med nu, du är väl alltjämt på bibliotek eller?

Silje sa...

Ja huff, jeg får ikke heller sove når jeg legger meg. Så våkner jeg hele tiden, først 01:30, ligger og vrir meg, så våkner jeg 03:45, vrir meg enda mer leeeenge og så til slutt sovner jeg som en stokk. Og når klokka ringer 06:01 er jeg i koma.

Huff, håper jeg kommer i sovemodusen snart igjen. Jeg som vanligvis er så god på det :)

Katti sa...

Men skämtar du? Går du upp kl 05:15 på vardagarna? När går du och lägger dig? Och cyklar du inte till jobbet också? Hur lång tid tar det? Duschar du och äter frukost där? Så du hämtar alltid och din man lämnar alltid? Funkar det bra?

Hmm.. jag tycker det blivit dags för en uppdatering av Linda Ks kvälls- och morgonrutiner.

cruella sa...

Jag somnar visserligen men vaknar efter endast ett par timmar - och kan inte somna om. Och när det väl händer drömmer jag diverse konstigheter och vaknar en gång i timmen tills det är dags att stiga upp. Håhåjaja.

fru a sa...

godmorgon! känner mig precis likadan, första dagen åter i verkligheten. dimmig och suddig efter alltför lite sömn... hur känns det att vara Lady Boss då?

Linda K sa...

b-m: nja inte så mycket bibliotek längre, ansvar för alla administratörer på jobbet :)

silje: urrr....

katti: jag får väl göra en sån ;)

cruella: hårda bud...

fru a: än så länge inte ett dugg annorlunda ;D