söndag, maj 10

Husmorstips

Lever du det sunda livet sedan en tid tillbaka? Ska du besöka svärföräldrarna, dom som alltid bunkrar upp med allsköns godsaker? Grämer du dig inför detta annars så kära möte?

Sätt på dig ett par tighta brallor! Såna du sitter halvbekvämt i. Då påminns du ständigt om att bulle och kaka inte är att smaka. Och nöjer dig med en slät kopp kaffe, tack så mycket.

Tadaa.

7 kommentarer:

Linda sa...

Ha ha...min svärmor berättade att hon aldrig haft problem med vikten eftersom hon alltid drog åt skärpet så hårt att det aldrig fick plats med några bullar. Låter dock lite plågsamt.

P sa...

Du är klok du!

Minna sa...

Jag gjorde knepet på kalaset igår... fast... det var inte tanken... brallorna satt tajt ändå, trots att det inte var mina tajta-jeans...

:I

Linda K sa...

linda: aj aj! ;)

p: som en bok!

minna: och det är det vi jobbar på!

SkåneAnna sa...

Hahaha, klokt och konstigt på samma gång
:)
lite som gamla damtidningar i tandläkarens väntrum
"har du lätt att bli varm och svettig under armarna är ett bra tips detta: tag ett trosskydd och fäst i armhålan innanför plaggen - löser problemet åt dig perfekt!"

Om jag inte missminner mig kunde man köpa ett slags bälte på TV-shop förr, man skulle ställa sig och hålla in magen snyggt innan man tog på bältet under kläderna, om man sedan slappnade av och släppte ut magen så satt det en liten vibrator på "skärpet" som påminde en om att dra in maggen igen - snabbaste "viktminskningen" i väldshistorien!?

ditt råd är ju smart, ska jag praktisera!! men vad gör man med den tjatande och trugande svärmodern då? ger man bullarna till henne så att hon blir tyst?

tant t sa...

Inte ett helt vanligt husmorstips, men ett bra sådant. Finns numera även på min lista ;)

Linda K sa...

skåneanna: man förklarar läget för henne!

tant t: :D