tisdag, maj 19

Fråga Gertrud

Kära Gertrud,

hur kommer det sig att mitt kaffe blev så starkt i morse? Jag gjorde precis som jag brukar, samma antal skopor som streck vatten. Kan det vara ny kaffesort som spökar? Eller är det mina syltsmaklökar som ställer till det?

Tack på förhand!
Linda K

2 kommentarer:

SkåneAnna sa...

Kära LindaK,
det är självklart dintt smaksinne, som vid frånvaron av ditt eeeviga småätande av godis, nu har återfått sin forna glans. Där ser man vad lite avhållsamhet kan åstadkomma, inte bara blir du slankare och minskar i vikt, du kan nu spara pengar på minskad kaffeförbrukning också!
Lycka till i fortsättningen,
*ehrrrm*
Gertrud

Linda K sa...

gertrud: kära gertud! tack för ditt kloka svar, jag känner mig pånyttfödd! och fortsätter sörpla mitt starka kaffe. högaktningsfullt/linda k