tisdag, november 18

Plus minus noll

Plus med att ha bytt postställe: jag slipper den märklige lille mannen som alltid beklagade sig över det jobb han skulle göra (och fick betalt för). Frid vare med honom (fast han lever, sådär som med arv ni vet).

Minus med att ha bytt postställe: jag har inte lika nära och jag springer inte förbi på väg till dagis. Den lapp som hamnat i lådan under eftermiddagen får snällt vänta till nästa dag.

Å andra sidan: den som väntar på nåt gott kanske väntar på en röd plånbok och då väntar man sällan förgäves.

5 kommentarer:

Mrs J sa...

Pax vobiscum på honom då! Eller vad det nu borde heta istället. Pax tecum? Fast det stämmer ju inte heller. På mitt postställe är de vansinnigt trevliga. Man KAN vänta för länge, fast man väntar på något gott. Tre dagar för länge faktiskt. Helt osannolikt nog köpre privpak-bilen av vägen i fredags så mitt paket kom först igår istället.

Anonym sa...

Gå till stället längre bort. Och när du väntar till dagen efter med lappen, så gör du utmaningen på min sida.

Linda K sa...

mrs j: dom får väl köra ordentligt! :P

sandra: det gör jag.

www.jansdotter.net/blogg.asp sa...

Hur gick du tillväga för att få byta postutlämningsstäle? Det vill jag ju också göra, när jag beställer saker skriver jag alltid "VIKTIGT, VIKTIGT, VILL HÄMTA PAKETET PÅ X, INTE PÅ X, DÅ HAN ÄR SÅ FÄRFÖRÄLIGT OTREVLIG OCH HEMSK!"...likväl kommer paketen till X som är så förfärlig! Så, guida mig i postutlämningsbytarvärlden, så är jag dig evigt tacksam.

Linda K sa...

jansdotter: jag fick inte välja, det verkar snarare som om det inte funkade så bra, samarbetet mellan gubben och posten. kanske många klagomål?