fredag, september 5

Jo jag betalar också

Har ni sett den där reklamen, eller vad man ska kalla det, med Radiotjänst? Inne på Stockholms stadsbibliotek börjar några människor sjunga högt för en bibliotekarie. Tack Katarina för att du har betalt din tv-licens...

Tänk om någon kom in till mitt bibliotek och sjöng så fint. Det vore välkommet.

8 kommentarer:

Mrs J sa...

Den reklamen gillar vi här hemma! Och den där hårdrockslåten om snubben tränar kampsport på ett berg och som kan sina vitvaror är bra! Fast jag minns inte vilken kedja det handlar om, så frågan är om den reklamen uppnår sitt syfte?

Fru Kaos blir en kaosmaskin sa...

Kommer det inte små lucior och sånt till er på jobbet? Hm, relevant fråga - not...

Linda K sa...

mrs j: ha ha, nä det är väl deras förhoppning att man minns :)

fru kaos: du det gör faktiskt aldrig det... :(

Pixalexia sa...

Nej, den har jag inte sett. Däremot den när de börjar sjunga för en kille i simhallen. Det var länge sen jag började gapskratta högt åt en reklam! :D

Linda K sa...

pixalexia: ja det är samma, fast förlagt till bibblan :D

The Pale Green Woman sa...

Skulle någon komma och sjunga om tv-licens för mig så skulle jag nog väsa "Tyst för helv ...", det är ju inte coolt att betala tv-licens ;-))

Linda K sa...

tpgw: jag har kommit till den aktiningsvärda ålder då jag tycker det är just det. att inte betala känns rätt barnsligt va? ;)

The Pale Green Woman sa...

Ja alltså nu betalar jag, men jag tycker ändå det är fånigt. Varför lägger de inte den där summan på skatten direkt? Varför ska jag ägna mig åt att betala glesbygdsstöd separat liksom (ja Radiotjänst ligger i Kiruna och har X antal anställda = glesbygdsstöd).

Ett intressant fenomen har inträtt när jag inte haft någon tv, då har radiotjänst jagat mig med blåslampa för det anses tydligen inte normalt att inte ha någon.