torsdag, september 18

I will survive

I am multikvinna no more. Or, I am. But not for long. Will you still love me?

8 kommentarer:

Anonym sa...

G-morron! Vitamin C i depot tablettform(skyddande hölje runt) avger en jämn nivå av c-vitamin under längre tid.Brus kissar man snabbt ut.Karin.

Frida sa...

I will always love you!

Anonym sa...

Du kanske skulle testa såna där Multikvinna i tablettform? Visserligen hör man ju ibland att såna där vitamintabletter inte fyller nån funktion alls utan bara är ett av alla sätt att kasta sina pengar i sjön. Men jag har ändå en burk stående hemma och tar troget en tablett till varje frukostmål, och tänker att nån liten vitamin eller mineral fastnar väl alltid i kroppen och gör nytta.
/ Sara

Anonym sa...

Tänk på att det är aspartam eller liknande sötningsmedel (som det pratas om som cancerogent) i den typen av "billiga" sorter så det är oftast mycket bättre att köpa vitaminer och dylikt på hälsokosten (men kolla innehåll även där) :-)

Christina sa...

en helt annan sak men ändå inte ... för en grej jag jobbar med. Kan du pls upplysa mig ... nuförtiden ... får barnet på BB en balja och en liten namnskylt på baljan eller hur namnar man barnet? Liksom? Eller gör man inte det?
"På min tid" sattes lappar upp på baljan och pojkarna fick skrift i blått och flickor i rosa.

Linda K sa...

karin: oh, så menlöst då. jag kissar som ett rinnande vatten :S

frida: yey! :D

sara: jag tar en kvinnotablett också, den där man köper på apoteket. så nån himla nytta hoppas jag på :P

anonym: jaså. jodå. jag är i och för sig redan helt aspartamsk, med fun light! ;)

christina: näru, ingen balja. man får bebben hos sig på en gång och sen behåller man den hos sig. bebin får ett armband på sig. där jag har varit har man fått en sån "balja" på rummet, om man ska förflytta sig till matsal och sånt :)

Anonym sa...

Desto större anledning att välja en bättre vitamin ;-) Tips: http://www.vitaminvaruhuset.se/shop/

Linda K sa...

anonym: okidoki, tack för tips :)