måndag, september 15

Ungar

Tittar på tv. Det handlar bland annat om en kvinna som älskar att vara gravid och föda barn, men som sedan adopterar bort dem. Konstigt! Jag har så svårt att tänka mig hur det skulle vara att lämna bort en bebis som man haft nio månader i magen och sen fått se och krama. Obegripligt för mig.

Och så är det en tiobarnsfamilj som ska på restaurang för första gången någonsin. Dom har gjort sig fina och klätt upp sig, och så väljer dom en kinarestaurang i Mora...

5 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

hade jag haft tio barn som skulle gå på restaurang för första gången skulle jag välja ett mackdånnalds med jättelekrum :)

Camilla sa...

Har man tio kids är nog kinarestaurang den prisklass som gäller. Men herre gud, 10 barn det är ju som en ... som en hel hord.

Linda K sa...

hedgehog: ha ha ha, ja kanske mest passande :D

camilla: det är ett fotbollslag! väl?

Pixalexia sa...

Såg fem minuter av det där programmet jag med, och kunde inte heller förstå. Satt där och gjorde amatöranalyser av kvinnan som födde barn efter barn som hon inte ville ha. Men kom inte fram till någon prognos, så jag gav upp och satte på dvd-spelaren istället.

emelie sa...

jag tyckte också att det var konstigt..fast konstigast av allt var nästan att hon verkligen älskade att vara gravid! hu.

nä, men hur kan man bara barn i nio månader och sen bara ge bort det? den logiska delen av hjärnan kanske kan, men alla hormoner ställer nog verkligen till det..hursomhelst så var det ju bra, för hon gav ju barnen till folk som inte kunde få barn men väldigt gärna ville ha dom. win/win situation liksom.