torsdag, september 11

Inspirationen haglar

Jag visar en annan tjej istället. Så här tänker jag se ut (klädmässigt) nån dag framöver. Tack Linda för inspirationen. Och tack Sartorialist (hur han nu uttalar sig) och tack tjejen på bilden...

12 kommentarer:

Frida sa...

Åh, jag är så sugen på 70-tals utsvängda, men vet ej om en minimänniska som jag (1.56) passar i sånna. Har iaf hittat ett par hos ASOS petite-avdelning. Om jag bara visste vilken engelsk storlek jag har...

polly sa...

Och så vill jag tacka mamma, pappa och alla klasskompisar från grundskolan. Och brorsan och gymnasielärarna! Och inte minst min gitarrlärare, utan dig hade jag inte varit den jag är idag!

Linda K sa...

frida: klart ud kan ha! med några schyssta klackar kanske? hm svårt det där med storlekar. finns det ingen guide?

polly: tack för idag tack för en underbar vanlig dag!

Free Fashion Pia sa...

Det var snyyyyyyggt! Påmminer om våra Wide Legs i butiken....

Linda K sa...

ffp: coolers!

Linda sa...

:D

Linda K sa...

linda: :D

AnnicaB sa...

Det GÅR bara inte med så utsvängt. Jag har trauman sedan 1973 när jag gick i 7:an, då skulle byxbenen vara så vida och långa att skorna helt doldes.... Vissa moden GÅR inte att hoppa på runda 2 eller 3.... Och nix - inte ens snyggt på andra :) Fast den outfiten med ett par smalare brallor vore toppennice (tänk Acne Generic Girl).

Linda K sa...

annicab: jodå det går utmärkt tycker jag. man var väl inge snygg i sjuan heller, nu går det ju att kombinera mycket fräsigare. generic girl har man ju också gjort nån gång i ungdomen :)

AnnicaB sa...

Jamen vänta bara 1,5 månad. Då kommer jag att ha anammat detta helt också..... Jag är bara motsträvig. Kan faktiskt redan nu tycka att Donna i The 70-show är galet snygg emellanåt :)

Mrs J sa...

Jättesnyggt! Frida, jag beställde en klänning från Asos Petite och deras måttabeller stämde bra för min del. Skulle helt klart testa, bara för att för en gångs skull slippa sy upp!

Linda K sa...

annicab: jag väntar :D

mrs j: schysst!