tisdag, september 16

Ikea Couture

Har ni sett myskläderna på Ikea Family? Ettlila set i velour, inte helt olikt mitt plommonfärgade Juicy Couture. Fast den lilla flärpen på dragkedjan med ett illrött IKEA FAMILY på klipper man med fördel bort. Om man skaffar setet alltså.

10 kommentarer:

Frida sa...

Ah, nu blev jag sugen. Fast jag behöver mysisar med mudd/resår nedtill, då jag är en megakortis (eller så bloppar man av Atomflickans som så duktigt lagt upp...)

Akan-Kakan sa...

Ett sånt har jag! Priset var ju rätt så tilltalande. Och man behövde inte ens klippa bort flärpen, den gick att flärpa loss bara. =)

Anonym sa...

Ja, det vore ju fruktansvärt om någon skulle se att den var från Ikea och inte från Juicy =) eller tar man bort "prestigelappar" också?

Linda K sa...

frida: jag tror faktiskt det gick att dra åt dom nertill :)

akan-kakan: schyrre! :D

anonym: oj oj oj, klev jag på nåns tå nu? jag tyckte mest att flärpen var ful :P

Sussi sa...

Myskläder på IKEA är det för vuxna/barn, får kolla upp det!

Linda K sa...

sussi: för vuxna, vad jag såg :)

The Pale Green Woman sa...

Finns dragsko längst ner på brallorna. NJUTA heter den dessutom jag har en. Flärpen faller för övrigt av av själv väldigt snart. Men övrig overall har hållit massa tvättar faktiskt.

Linda K sa...

tpgw: låter prima!

Anonym sa...

Finfin, visst, men som vanligt i dagens Sverige är man totalt bortprioriterad om man är kortare än 170 och dessutom lite tunnskapt. Och att drunkna i en lila mysdress från IKEA sittande i soffan någonstans i norranorrlands inland. Nej. Men - för er som är i IKEAs normal size är dressen superfin och säkert jätteskön.

Linda K sa...

anonym: finns den inte i små storlekar? vad trist!