torsdag, september 18

Back in the days

När jag gick på mellanstadiet skulle man helst ha hundra såna här på armen. Gärna olika mönster, och så bytte man med varann. När jag billighetsbeställde kappan på H&M blev det billigbilligt med ett gäng armband av ungdomens karaktär. Jag föll till föga och återupplever nu rasslet av, om inte hundra, så iallafall runt tjugo dinglande armband.


7 kommentarer:

Angelica sa...

Det är ju the indianstyle över det hela. Desto fler desto bättre. De kvinnor utan armringar är inga kvinnor. Har ett gäng indiska hemma i glas!

Linda K sa...

angelica: oj i glas? håller dom?

Linda sa...

vad tyckte du om kappan egentligen? jag passade inte alls i den!

Linda K sa...

linda: jag gillar den!

Anna sa...

Angelica - jag tankte precis som du :) Fast jag koper aldrig de i glas for de gar bra sonder for mig hela tiden - aven om de ar vackra! Nu finns det ju superfina i metall for 3 kronor bunten (=12 st)

Tyvarr avskyr jag att ha saker pa armarna, kan inte ha klocka heller, sa det blir bara vid riktigt speciella tillfallen. Dottrarna mina frossar dock i alla miljarders av bangles som finns overallt har.

Linda K sa...

anna: vad fint på småhänderna :)

Maria sa...

Stör man inte biblioteksbesökarna om man skramlar runt med såna i ett bibliotek? Som en sann "vän av ordning" måste jag ju väcka såna diskussioner ;-).