torsdag, september 4

Häpnadsväckande

I natt sparkade jag för toionde gången på en snarkande make och väste:

- Älskling, du SNARKAR!

Och får till svar:

- Nej det tyckte jag inte att jag gjorde.

Nämen oh! Förlåt min allra högvördigaste herre. Jag backar baklänges ur sängen av skam över att ha hört så fel och anklagat så bedrövligt. Bla bla bla.

JAG VET VÄL FÖR F*N VAD JAG HÖR!

35 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet exakt vad du menar .
Men det finns bot, boka tid på heart center så kan han få en bett skena.
Hjälper endast om den är i mun.

ewac

polly sa...

Haha, jag hade samma issue i natt. Det mest anmärkningsvärda är att han snarkar redan INNAN HAN SOMNAT! Utan att märka det själv! Men hur är det möjligt?!

Free Fashion Pia sa...

HAHA! Skönt att höra att det finns fler lidande medsystrar därute :-) Låt oss bilda en stödförening!

Anci sa...

Jag bemödar mig inte ens med "Älskling" utan knuffar bara till honom och väser"-SLUTA snarka".

polly sa...

anci: Jag bemödade mig inte heller med älskling. Jag fräste "hörru". :)

hedgehog-sara sa...

jag vill gärna framföra att jag har samma problem ;)

storasyster sa...

*HAHAHAHAHAHAHAHA* Oj vad många vi är..med samma problem! Min man vaknar med blåmärken på smalbenen och röd näsa...guess why...

Pixalexia sa...

Ha ha ha, din makes kommentar var ju rolig. Som att man själv skulle höra sina snarkningar?!

Jag lägger handen på makens axel, trycker så att han ska vända på sig och väser/säger "VÄNDPÅDIG!" Oftast lyder han och då blir det frid och tystnad i hemmet igen.

annaoco sa...

Med tanke på ovanstående kommentarer känns det ganska skönt att vara skild, hehe ;) Iíiinga problem med snarkningar här inte.

Fru Kaos blir en kaosmaskin sa...

Skräm honom rejält, berätta hur skadligt det är med sömnapnéer, alternativt kärleksstrejka (funkar alltid, när man vill få sin vilja igenom fö)

Linda K sa...

alla: jag tror jag tenderar att använda ordet älskling när jag är förbannad... ;)

Agent586 sa...

i hear you sister, i natt var bedrovligt, det slutade med att JAG vande honom pa sida, man far ta till ett gaffelgrepp med bade handerna under rumpa och skulderblad, och han marker typ ingenting nar jag knuffar over honom pa sida. Undrar om det raknas som misshandel om jag rakar rulla ner honom pa golvet dock...

Free Fashion Pia sa...

Linda K, nu får du ta tag i detta och bilda en stödgrupp, jag har hört om kvinnor som sovit i badkaret i 20 år osv. Detta samhällsproblem måste uppmärksammas!

Minna sa...

hahahah, vilket svar!
hahahahahah!

Sunflower sa...

Hahaha, vilken kommentar från mannen din! Min brukar kontra med "det gör du med". Men han har lärt sig att det inte går hem. *hahahaha*

Spiro sa...

agent586: jag lyckades knuffa min käre man en gång så han var påväg i golvet..han blev rätt sur.. %o)

SkåneAnna sa...

Hahahahahahaha!
Min make kan konsten att snarka tom på MAGE genom att substitutsnarka (pressa utandningsluften genom gommen och liksom baklängessnarka !!!)

hur vansinnig BLIR man egentligen när eländet fortsätter natten igenom??? jag spelade för säkerhets skull in honom en natt i vredesmod!!

VAR STARK!

Linda sa...

Jaa! Får höra varje kväll av sambon då jag sparkar till honom för att han snarkar "Jag KAN inte ha snarkat eftersom jag inte sov!"

Anonym sa...

Banda oljudet med mobilen tex! Lägg en bit av de så populära spikmattorna mellan er ; när han snarkar så buffar du han mot "mattan" (gummipiggar) ... frågar han vad tusan du håller på med kan du väl svara : nej det tyckte jag inte jag gjorde...karin

Linda K sa...

alla: maken snarkar när han ligger på sidan också! jag lider....

Världen är liten… sa...

Ännu värre blir det om han har druckit en smula! Jag väser att han ska vända på sig och han svarar ok utan att göra det, jag väser igen och han svarar att det har han ju redan gjort! Suck...

cicci sa...

Som jag har skrivit förr; jag har avpolletterat gemensamt sovrum. Min sömn är viktigare än dubbelsängen. Har eget (tonårs) rum ( jo, man kan ha ett sexliv ändå...) :)

Linda K sa...

världen är liten :håhåjaja...

cicci: fast det vill jag inte. i nödfall sänder jag in honom till sonens säng.

Mo sa...

gah!
Min make brukar på det mest prudentliga sätt man kan tänka sig påstå att han minsann inte snark-snarkar utan bara pustar lite grann. Chainsaw-pustningar då...

Linda K sa...

mo: jag HATAR ljudet :O

nattvinge sa...

Min snarkar också (faktiskt just nu om någon skulle undra) i alla lägen och på alla ledder. Ibland blir jag helt nipprig av det... när jag inte orkar längre förpassas han till sofforna i vardagsrummet...

Linda K sa...

nattvinge: sometimes they just gotta go!

Ingela sa...

Aahh, vilket rologt inlägg!! Låter som i vår kammare.. ;) Sov gott i natt nu..

Linda K sa...

ingela: inatt var det ok :D

Taru Tuomi sa...

HAHAHHAH. du är för rolig du:)

soff-varning på honom alltså.

Linda K sa...

taru: det har hänt, ja ;)

fredrik sa...

det här var uppenbarligen något som engagerade! finns det inte ett ingrepp man kan göra? i värsta fall en kulspetspenna genom näsroten... själv hade jag svårt sova i berlin för min kollega snarkade ohämmat. människa!

tack för gratulationen! du skrev väl upp nu till nästa år:)

Linda K sa...

fredrik: maken är lite operationsnojig, men fortsätter det är det enda alternativet! givetvis, det står "om ett år fyller fredrik år igen" :D

fredrik sa...

då är allt som det ska. skulle han förresten snarkopereras så kanske han kan opereras till att tåla katter också? två-för-en erbjudande eller nått.

Linda K sa...

fredrik: låter som ett prima erbjudande ;)