onsdag, september 10

Det var väl inget

Tack alla som skickat garn! Jag snodde ihop den här... :P

8 kommentarer:

Annelie sa...

Jag har ett litet problem och tänkte att du kanske har koll på en ev lösning... du verkar så klok så =) Grejen är att jag försöker få tag i en biografi av Jutta Ditfurth som handlar om Ulrike Meinhof. Kruxet är att den är en till en kollega och måste då vara på engelska. Vet du var det går att få tag i böcker på engelska? Förutom amazon då som tydl inte hade den inne... hade varit så tacksam om du ville dela med dig av den visdom som jag tror du sitter på =)... //Annelie

Linda K sa...

annelie: jag önskar jag var lite klokare... hittar den bara på svenska och tysa dessvärre. ska den finnas på engelska?

Annelie sa...

Ja tydligen så har min kollega den på engelska, och mitt uppdrag blev att få tag i en till. Snart ger jag dock upp... Tusen tack för din hjälp, och klok är jag helsäker på att du är =)

Linda K sa...

annelie: den måste ju finnas på nån amerikansk webbshp! frågan är var... hoppas du hittar :)

syster A sa...

Men vilken gosig virkad tingest! Tjusig och använbar :). I går, i går igååååår lärde jag mig virka mormorsrutor *s*. Lycklig!

Nu väntar soffan, en kopp kaffe, en liiiten chokladbit. Ett stycke virkning och så lite danskt mys som i "Nikolaj & Julie".

Må så gott /Andrea

Linda K sa...

andrea: det låter ju hur mysigt som helst! :) detsamma!

Anonym sa...

Om du kapar av en ruta eller två kan du fixa en sånhär stilig klänning till Tilde:

http://www.maxogkarla.dk/autumnwinter08.html

Kram från Sofia i Paraguay (som läser men inte är så kul i övrigt att jag anser mig behöva tråka ner din fina blogg med mina kommentarer just nu.)

Linda K sa...

sofia: heeej! vad gulligt, jag får helt enkelt lära mig virka och smälal på en klänning. kommentera när du vill, läs alltid! :D