söndag, november 25

Kul tur


Fetmadepressionen tänker jag kurera med ett teaterbesök i afton. Don Juan i Soho på Stadsteatern. Han ska visst vara naken på scen, Björn Kjellman. Inte för att det kommer att få mig att känna mig det minsta smalare, men skit samma.

6 kommentarer:

Minna sa...

I am with you in spirit!

Anonym sa...

då är du i a f beredd på nakenheten, jag såg den och var inte ett dugg beredd. det känns ju ganska speciellt att sitta mitt framför en strålkastarupplyst, spritt språngande naken björn kjellman som bara stod där i sisådär en halv minut (kändes som hundra år...) var ska man fästa blicken, liksom?! oförberedd som jag var drabbades jag av något slags tunnelseende och kände hur blicken så klart fastnade precis där den i vanliga fall inte skulle ha gjort det. tur att det var mörkt i salongen så att ingen kunde se hur jag rodnade! jag visste knappt själv att jag var så pryd...

Lox sa...

Men vem är smalare än honom? Alla lär ju vara betydligt rundare, gravid eller inte. (Kate Moss kanske, men hon är ju knappast något att se upp till.)

Jag tycker dessutom att du är härligt gravidsnygg, och tänker glädja mig åt det då jag själv hade sådana pruttgraviditeter. :-)

Bath... har jag tur kommer jag dit i sommar. (Eller tidigare.) Svåger + sambo bor numera delvis i Bristol, och det är ju nästgårds med "badet".

Katti sa...

Vaddå fetma... sluta. Du. Är. Gravid. Och ändå jättesnygg och smal, fasiken om du inte har mage var ska du bebisen ligga?

Linda K sa...

minna: du är min jesus.

penny: det var lite jobbigt trots att jag visste innan. man måste ju titta på snoppen, men helst inte hela tiden liksom, uj uj...

lox: jo det är klart, men det är ärndå jobbigt att känna sig tjock. håller tummarna för dig och bath :D

kattis: jag vet mycket väl att jag är gravid. spelar ingen roll vad andra säger, jag tycker det är jobbigt och känner mig fet ändå. men tack för snälla ord :)

Anonym sa...

Haha - förlåt men jag tyckte Björn var totalt skrattretande i den där rollen! Vad tyckte du om den??