tisdag, november 20

Jobba ett år som Linda K?

På frukostseminariet satt jag mitt emellan två tjejer som också var bibliotekarier slash jobbade med intranät. En ny trend? Eller kanske en gammal trend. Bibliotekarier är ju fena på att strukturera och ordna information.

En av tjejerna hade dessutom fått det jobb jag sökte för en tid sen. Det var faktiskt lite kul att se vem dom valde istället för mig. Och med facit i hand är jag väldigt nöjd med att vara kvar där jag är. Mitt jobb är kalas.

Vill du ha det?

6 kommentarer:

Smartasmia sa...

Vilket racksingens schandobelt erbjudande där! Hade jag inte varit en halvutbränd doktorand hade jag slagit till:-) Fast först måste jag doktorera klart. Och jag har ju inte ngn bibliotekarieutbildning. Fast jag är ganska snäll. Kram:-)

Linda K sa...

smartasmia. du hade lugnt platsat :D

Sara sa...

Åh vad roligt ditt jobb verkar! Jag vill också vara bibliotikarie...tror att jag skulle platsa in väldigt bra på ditt jobb ;) Jag är ju lärare så det där med "erfarenhet från försvarsområdet" klarar man ju lätt. Dessutom lyckades jag ladda upp veckobrevet på skolans hemsida (episerver). Får man låna dina kläder också om man söker? I sånt fall söker jag bums! ;)

Linda K sa...

sara: min garderob ingår dessvärre inte, den behöver jag själv. men du kan ju alltid försöka förhandla till dig garderobspengar, min chef brukar inte vara omöjlig ;D

Sara sa...

Hehe, jag ska slipa lite på min garderobsförhandling och sen så ;)

Linda K sa...

sara: ;D