fredag, juli 21

R.O.O.M

Väl värt ett besök, särskilt i reatider. Jag fick med mig tre ting. Alla goda ting är tre nämligen. Den gröna tavelramen var ett måste, har redan en röd. Det är min söta mamma på fotot.Garlandlampgrejset i guld har jag haft ögonen på sedan begynnelsen, och nu begav det sig äntligen.Sen kände jag att en liten röd och rosa sidenkudde i vardagsrummet bör ingen vara utan.Sagt och gjort. Lyckan var gjord. En välbehövlig kaffe med skummad mjölk följde hemma hos kusinen.

7 kommentarer:

Linda sa...

vajjert! själv tittar jag på medan Han Där Hemma klär in underredet på altanen med tryckimpregnerat. jo, en sak till. jag dricker mousserande jordgubbsvin till. jobbigt värre.

Anonym sa...

Vilka fynd! jag har också spanat på Garland-lampskärmspysslet länge. Vad kostade den på rean? Är det värt en liten utflykt till ROOM tro?

Anonym sa...

Jag vill också veta vad lampskärmsmojjet kostade. Läste om det för länge sen men trodde inte det fanns längre. Och resultatet gärna, tack!

Anonym sa...

och jag vill definitivt också veta!

Linda K sa...

linda: a woman's got to do what a woman's got to do ;)

karin, anna och melinda: garlandlampan var tyvärr inte på rea, men ett ark (vilket räckte bra för mig, visar bild pronto) kostar 295 kr och det är ju inte så farligt. Blir jättefint :)

Linda sa...

Vad kul det där med lampgrejset. Tyvärr skull nog inte min pojkvän uppskatta om jag satte upp det här hemma..hehe.

Linda K sa...

linda: maken tyckte det var rätt ok. fast han hade ingen talan ;)