lördag, juli 15

Till byxhimlen

Så sa gud till slut ifrån. Linda, det räcker nu. Sluta frossa, annars kommer något att hända. Men inte lyssnade jag. Frossa frossa. Och straffades mycket riktigt. I morse drog jag på mig ett par brallor, ett par militärgröna trekvarts som jag tycker bra om. Hm, satt lite lite trångt men hyfsat. Böjde mig ner för att plocka upp nåt, och brak! Nej, jag släppte mig inte. Men byxan sprack från kant till kant. Dumma gud! Men tack ändå för att det hände hemma och inte på stan. Tror jag måste ut och springa.

8 kommentarer:

Linda sa...

Du?! Ut och springa!? Vad hade du för storlek på byxorna? 34? Jag har allt för många byxor som ligger sparade i påsar som jag tänker "kanske, kanske" om. Jag har inte lyckats att få på mig ett enda par än så länge ;)

Anonym sa...

hahahaha - gud vad jobbigt, jag ska också skärpa mig. Imorron.

Anonym sa...

Din sötnöt Linda!

Anonym sa...

hmm...jag har åxå lagt på mig under semestern!! Hoppas inte att mina byxer spricker ikväll när jag ska ut på krogen! Men man måste ju unna sig lite på semestern....det tycker jag verkligen, förmodligen är det bara man själv som ser att man lagt på sig nåt kilo (hoppas jag i alla fall) Ha det bra, å fortsätt ta det lugnt på semestern....en joggingtur då o då räcker !!! :)

Anonym sa...

Hmmm been there done that...fast på banken :)

Linda K sa...

linda: det var 36:or. usch!

vintagejessica: spräckte byxor är onekligen rätt skrattframkallande :)

hedgehog: i morgon är en annan daaaa...

mimo: right back at ya! :D

malla: ja det rä väl förhoppningsvis så. Men ett kg eller två märks rätt bra i klädväg, morr! ;)

daniel: på banken!? tell me more tell me more! :D

Anonym sa...

Något liknande hände mina Karen Millen byxor - fast på jobbet. Upptäckte det tyvärr inte förens jag kom hem. Synd liksom!

Linda K sa...

kattis: den reva jag lyckades uppbåda kunde ingen, minst jag själv, undgå att upptäcka :O