lördag, juli 1

Mina män

Dom är hemma igen. Åh vad skönt. Ensamhet och frihet i all ära, men usch vad jag saknat dom. Sonen var nästa lite blyg när vi sågs igen, men sen har vi kramats hela kvällen. Maken var inte det minsta blyg, och vi har också kramats mycket. Näpp, jag är ingen ensamvarg!

Vi hängde på låset i förmiddags när outleten öppnade. Vilket gav gott resultat. Visar senare. Vi var båda ganska avslagna efter gårdagens vinintag. Det är nämligen så att när man uppnått den aktningsvärda åldern 30 + blir man bakis antingen man dricker 1 glas vin eller om man intar 5. Ett varv och en dryckespaus senare var vi fullkomligt nöjda och sa "hejdå Barkarby, ses en annan dag". Resten av dagen har jag tillbringat på en handduk i solen med magasin och bok. Och ostbågar såklart. Skulle hur lätt som helst kunna tro att det är semester nu och stanna hemma nästa vecka av bara farten.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilken PERFEKT dag. Jag tror jag måste kila ner på 7-eleven och köpa ostbågar - det såg ju så gott ut.

Anonym sa...

Hmm, jag var också i Barkaby i dag, men hittade nada. Vilken besvikelse det var liksom. Sedan tröstshoppade jag lite på IKEA istället, men inte ens där lyckades jag göra av med massor. Bättre gick det på Willys, där tokhandlade vi och notan var skrämmande. Tydligen är det dyrt att äta enligt GI-metoden! Hugaligen!

Skönt med familjen samlad. Själv skeppade jag iväg min lillprins till landet med mormor - en hel vecka ska jag vara utan han. SKRÄMMANDE!

Anonym sa...

Å ser ut som en härlig dag. Eller till och med perfekt, nu när männen är tillbaka.

Linda K sa...

vintagejessica: bäst när dom är hemma :)

kerstin: jag är bågoman! :)

kattis: GI? Är det det alal kändisar kör med? Funkar det? Ja gär urdålig på sånt :( Iiii en hel vecka! Men din bebis är kanske lite äldre än min? :)

intressesmurfen: helt perfekt :D