torsdag, juli 6

Dan före dagen D...eller S

I morgon börjar mitt sommarlov. Fem veckor. En oändlighet. Inga kvartöverfem-mornar så långt ögat når. Ingen väckarklocka över huvud taget. Sena kvällar och pådygnetvändning. För att ta ner mig på jorden lite kommer här en lista över sånt som är mindre bra med ledigheten:
  • Missar morgoncyklandet, det är faktiskt en höjdare. Försöker inte ens inbilla mig själv att jag kommer att ge mig ut och cykla i gryningen under semestern.
  • Kommer säkert att gå miste om en del bra sommarpratare. Vet inte hur långt i efterhand man kan lyssna på dom på webben?
  • Tillgången till kyl och skafferi blir betydligt friare. Bara att hoppas att hettan håller i sig så att man inte orkar äta så mycket. Äh det gör jag ju ändå.
  • Eftersom jag redan är pank blir shoppingen kanske inget stort problem. Det gäller att hålla sig från staden och rean. Döden döden döden...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Om du missar någon kan du alltid ladda ner dem. Alla som pratat i år och även de förra året går att ladda ner från SR:s hemsida. Dock utan musik....

Med musik kan du lyssna på dem via nätet 30 dagar efter att programmet sänts.

Linda K sa...

sara: tack gulle :)

Anonym sa...

Åhh, skönt med semester i hettan! Min ledighet börjar också imorgon, grattis till oss!

Anonym sa...

Ja grattis grattis till er! Själv har man en hel vecka kvar på jobbet och det hinner säkert bli regn och kyla tills dess...
Fin dagens outfit förresten! Jag gillar strumporna i skorna.

Cecilia sa...

Ja visst är det skönt med semester (började i måndags) men som du sagt så finns problem. Måste säga att dina problem är exakt dem jag upplevt, försöker dock äta mindre (än semester frossning) och man kan ju jogga till sommarpratarna... Så det fixar sig nog, det är ju skönt att ha semester!

Linda K sa...

cecilia: semester is da shit! hoppas du får en skön en! :)

Anonym sa...

Precis som Sara så går det att ladda ner dom. Själv har jag knappt hört en enda sommarpratare, trots att jag är på radion och jobbar ;)

Men jag har laddat ner några och lagt in dom i MP 3 spelaren. Gissa om folk tror att man är helt galen när man går och fnissar högt för sig själv *L*

Linda K sa...

mocca: ska nog ta och ladda ner några favvon jag också. Och skratta högt för mig själv :D