tisdag, juli 4

Guddness grejschuss

Om 28 dagar åker jag till Spanien och jag har inte börjat fila på packlistan än! Kan man kalla det kompetensutveckling på arbetstid tro? ;)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Men... om du ska åka på semester... vems blogg ska jag läsa då?

Linda K sa...

kattis: åh gulle dej :D

Anonym sa...

....å jag åker imorgon och är borta 25 dagar =)

Kude inte låta bli....

/En annan Linda

Linda K sa...

Linda: men åh! vart ska du? :)

Me sa...

Men 28 dagar är väl ändå lite väl tidigt att börja fila?
Såvida du inte har tänkt att skicka ner hälften av din garderob med posten, innan du anländer.
Packningslista: Passport, money, koltabletter and a smile!

Linda K sa...

japaneseviking: ha ha ha nä så mycket ska jag inte ha med mig. Men det som ska med måste kunna kombineras i oändlighet. Den beräkningen kan ta sin lilla tid. Koltabletter var nåt nytt.

Anonym sa...

Till Torrevieja 4 mil söder om Alicante =) Mycket sol och bad och en hel del shopping =)

/En annan Linda igen...

Anonym sa...

vi åker om 23 dagar men först bär det av till Halmstad . Göteborg, Tjörn, Hamburgerö. Så jag förbereder två packningar nu.
ewac

Linda K sa...

linda: aha, värt ett besök när vi är där kanske? :)

ewac: härliga resor :)

Anonym sa...

hej hej! En føre detta alicante bo måste bara sæga sitt :) Før det førsta, grymt avundsjuk på dig nu! Fy fan, me encanta alicante. Okej, torrevieja skulle jag inte rekommendera dig att åka till (om det inte ær så att du har mega mycket tid). Hur længe ær du borta? Om vi snackar lång tid skulle jag hellre åka långt bort från alicante, valencia t.ex. Gå till mercadon i alicante dær de sæljer færskt køtt, frukter, fisk osv. sjukt stælle dær man får blunda nær man går førbi døda, hela kaniner som hænger men ændå, det ær espana! Gå till el barrio och æt på dagen (på kvællen førvandlas det till fest stællet nummer ett så kanske inte det bæsta nær man har en liten plutt), strosa runt lite nær ni ændå ær i barrion, bort från kroggatan så får ni se mysiga gamla stan. Ær ni dær i børjan av augsti får ni uppleva Virgen del Remedio (som en fest ellar festival, karneval eller vad man nu ska kalla det), med lite konserter och processioner osv. Inte den bæsta som finns men ændå kul. Och ett sista tips: strunta i alla tips och upptæck erat egna alicante :) Kram! ps. ta med solfjæder, eller køp en dær nere. finns inget bættre mot værmen!

Anonym sa...

Oj, herregud. Førlåt før det långa inlægget. Blev ju alldeles till mig, saknar verkligen alicante!

Linda K sa...

tina: ha ha ha oj tack för alla bratips! Ska krama Alicante från dej :)