onsdag, juli 5

En frilla

När jag någon gång tröttnar på håret helt och hållet tror jag att jag ska klippa ut och ta med mig den här till min frisör.


19 kommentarer:

Anonym sa...

Tror faktiskt du skulle vara kalassnygg i den där frillan! Fast det är ju svårt att ta steget om man aldrig har haft/inte är van att ha kort hår. Själv skulle jag neverever göra det, men det är mest för att jag skulle se ut som en mupp - garanterat! Ha en fin dag!

Anonym sa...

De där var ju riktigt snygga! Nästan så att man bli lite sugen själv på att klippa av sig håret nu...

Cecilia sa...

Jag är själv också sugen på en kort page. Plus att jag saknar att vara blond. Jag har varit brunett i 7 månader och det är inte lika kul...

Anonym sa...

Klipp klipp klipp!!!!

Linda K sa...

ellinor: har haft kort, och nu r jag bra sugen igen :)

sara: visst blir man :P

cecilia: page är störtfint! Blont är alltid kul om man varit mrök ett tag.

ida: I hear you! :D

Kerstin sa...

Kööööör i vind. Du är ju ursnygg i kort hår.

Anonym sa...

Det där skulle nog passa dig asbra! Supersnyggt!!

Själv kommer jag att förbli långhårig, jag har så tjockt och oreglerligt hår att minsta försök till kort hår ger en omedelbar bobby ewing-effekt.

Och det, det är inte så tjusigt.

Polly, som inte orkar logga in från jobbet

Linda K sa...

kerstin: hoppas det...

polly: ha ha ha! har en killkompis som också talar i termen Bobby-frilla :D

Mmm blir sugen på en kort frilla, för eller senare... ;)

Anonym sa...

Oj och jag som ska till frissan om en timme! jisses nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Det är ju kul att förvandla sig, det skulle defenitivt bli annorlunda om jag klippte så kort... det e annat än att bara klippa topparna det! =) Snyggt!

Anonym sa...

Tog faktisk med just denna bild till min frissa och hennes första kommentar var, ”vill du se ut som en tant”. Vad menade hon???? Hur som helst, klipp, klipp och en tvätt senare ser min frisyr inte alls ser ut som på bilden. Jag får inte till sötisvågorna kring öronen. Men det är ju bara hår, det växer ut.... förr eller senare.
Tack för en skojsig blogg.
/Linda

Linda K sa...

catja: ja det växer ju ut förr eller senare, trist att alltid ha samma frisyr känner jag :)

linda: aj då. tantfrissa? icke! beror väl på om man är tant eller inte :P Sötisvågorna blir det nog inget problem med, mitt självlock tar hand om det :)

sanna: jag gör som du och avvaktar till efter sommaren :)

Anonym sa...

Precis som Polly den anonyma har jag långt hår.Och har alltid haft (så tråkig är jag).Skjuter klippningen på framtiden,hoppas att min frisör är så pass ärlig att säger till när/om min frisyr inte passar ihop med åldern ;)

Linda K sa...

anci: kanske annorlunda om man har långt hår? mitt är ju nåt mellanting och med jämna mellanrum tröttnar jag och kapar det :P

Anonym sa...

OH NO! I don't know what you are saying in this blog since my Swedish is limited to just a few words such as "Volvo" and "IKEA". But I hope it's not about cutting your hair short! That would be sad. :c BobK/Orlando

Linda K sa...

BobK: you know ABBA too, don´t you? And Björn Borg, I hope.

Why would that be so sad? I´m just THINKING about it. But not yet anyway, perhaps after the summer...

Översättarhelena sa...

Klipp dig inte! Det är så tråkigt att alla måste klippa av sig håret när de får barn.
Jag håller med annan Linda om att det är tantvarning på frisyren (lita på mig, jag är 44, så jag vet hur en tant ser ut :)
Eller småbarnsmammevarning kanske ...

Linda K sa...

helena: öh va? klippa av sig håret när man fått barn? min frisyr har inget med sonen att göra. det skulle vara för att jag tycker det är snyggt. jag anser att man är så mycket tant man gör sig till. men tack iallafall för synpunkten! :)

Översättarhelena sa...

Nej, jag fattar att du inte vill klippa av dig håret för att du är småbarnsmamma. Men gör en liten ovetenskaplig undersökning i din närhet och kolla hur många som klippte håret kort när de blev mammor. Nästan alla jag känner gjorde det i alla fall ...

Linda K sa...

helena: får göra det :)