fredag, juni 9

För 15 år sen...

...tog jag studenten. Shitba vad länge sen. Vid fikabordet tog dom dock ner mig på jorden igen med siffror som 37 och 42 år sen. Men ändå. Varje tid i livet har ju sin charm, men oj vad skönt det är att vara nu. En lagom donna i sina bästa år, för att halvcitera Karsson på taket.

Grattis alla söta glada studenter. Ramla inte ner för flaken bara! Igår på väg hem förfasades jag över små killar och tjejer som satt i bilfönstren och vajade med stora flaggor. Fort körde dom också. Usch bara en tidsfråga innan det händer nåt. Var försiktiga så ni blir riktigt gamla och kloka! Som jag ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

två år sedan för mig. ( : vilken underbar vecka man hade då. . . och massor av underbara veckor, månader och år framför sig. (:

- vilken snygging du är idag!! - verkligen!

Linda K sa...

sofie: jag minns det knappt hö hö...jorå, det var underbart :) Och tack!

Anonym sa...

Visst är det skönt att vara där man är idag.Även om jag ibland (när jag kollar i spegeln) önskar mig 10 år tillbaka i tiden.Men shit happens,jag var inte alltid så nöjd då heller.Måste berömma dig för dagens outfit:jeansjackan,kjol/klänning, skor o väska kanonsnyggt!!

Linda K sa...

anci: nu är ändå alltid bäst! tack :)

Anonym sa...

Jag gick ut 1991, det var grymt bra väder hela Maj (som iof gick åt till att plugga och skriva arbeten) och värsta lågkonjunkturen ute i samhället.

Hade inte kommit i den kostymen idag, det är en sak som är säker.

Hade varit kul om man haft storlekarna/måtten kvar som jämförelse. Eller målsättning! :D

Linda K sa...

den tjocke konsulten: min studentklänning hänger hemma hos föräldrarna, kanske skulle testa den? eller inte.... :P