torsdag, juni 8

Baggy

Fakta: jag har bara åtsittande jeans. Boot cut, raka och stuprör, men alla sitter dom som en tajting över lår och rumpa. Och ja det är trevligt, men ombyte förnöjer. Jag vill ha baggy jeans. Då menar jag inte såna som hänger såpass att halva skinkorna blottas (hur gör dom egentligen, ungdomarna? Hur hålls brallorna uppe på dom där obefintliga höfterna? Diskreta hängslen? Klister?) men lite lagon loose sådär. Jag har skådat ett par ultimata. På butiksbiträden i två olika butiker. Först på tjejen i Filippa K-butiken på Grev Turegatan när jag inhandlade min cashmerekofta. Då var jag lite för berusad av den mjuka ullen för att reagera till hundra procent. Och hon var så liten och smal att jag tänkte naaah det skulle inte funka på mig. Men så i helgen när vi var i Uppsala på vår lilla runda gjorde vi det obligatoriska besöket på Janemars. Ännu ett litet gulligt butiksbiträde med dessa snyggjeans. Frågade, och mycket riktigt var det de baggy Filipporna. Hon hade dom uppkavlade och det såg busgulligt ut. Och sa att det var favoriter. Ganska hög midja, rätt slitna, mellanblå. Naturligtvis fanns dom inte där.

Tralallalallalej, nu tänker jag på dej... (jeansen alltså) Spinkis eller ej, jag vill ha. Måste in oh prova!


Tror det är dom här. Lånat bilden från Filippa K.

9 kommentarer:

Glamourbibliotekaren sa...

Ja! Jeg leter også etter sånne! Kjempelekre! Men jeg tror jeg er for bred over lårene/hoftene til at de blir fine på meg :-( Skal prøve, i allefall.

Linda K sa...

glamourbibliotekarien: har ni Filippa K i Norge? Vad tycker du om märket i såfall? *nyfiken* Tycker du ska testa dom! Jag är inte pinnsmal men jag vill ha ändå :)

Glamourbibliotekaren sa...

Vi har Filippa K, men jeg har faktisk ikke testet det så mye - med mitt budsjett (bibliotekarlønn...) er det H&M som gjelder :-) Men takk for tipset! Skal ta en titt!

Minna sa...

TIPS. Topshop. Deras jeansmärke MOTO har ett par (kommer inte ihåg exakt vad själva brallan heter). Underbara (bär mina jämt). Inte hög midja visserligen, men priset a la 500 kanske kan väga upp det...

Linda sa...

åh, det låter toppensnyggt. och vaddå inte pinnsmal? jag tycker du ser smalare och smalare ut faktiskt...men det känner du ju bäst själv.
jag blev lite sugen att titta på dem jag med. just med lite upprullade ben och baggy tycker jag är fräscht.
köööööp!

Anonym sa...

Jag säger Acne
ewac.

Linda K sa...

glamourbibliotekarien: lite dyrt ibland ja, men nåt Filippa-plagg kan va kul att ha. Och titta kostar inget. Inte prova heller :P

minna: tack för tipset! Nu är jag lite insnöad på Fipippa, men alternativ är alltid bra!

linda. nepp definitivt inte smalare och smalare. Som vanligt ungefär :) Ja jag gilal rockså det där upprullade!

ewac: jag säger dom är inte speciellt baggy?

Anonym sa...

De ser jättefina ut. Go for it! (-:

Linda K sa...

mimo: ja visst ser dom coola ut :)