måndag, juni 19

Dags för lack

Jaha, och alla har snygga naglar utom jag. Mina ser ut som rabatt ungefär. Jo jag duschar och så, men på nåt sätt stannar alltid lite jord kvar. Får dölja det värsta med nåt fräsigt lack. Och gno med naglekräm. Och plocka ögonbrynen. Och fila hälarna. Och raka benen. Och göra hårinpackning. Och lägga ansiktsmask. Och borsta tänderna. Och tuppa av.

9 kommentarer:

Karin L sa...

*haha* även jag går i nageltankar… Tror jag måste skriva ett inlägg om det!

Polly sa...

It's a dirty job, but someone's gotta do it!

Cecilia sa...

Jag måste också fixa mina naglar, plocka mina ögonbryn, fixa mina fötter, raka benen, använda ansiktsmask osv men jag tror jag går och lägger mig och gör det imorgon. Kanske inte det är ju fotbollsfest imorgon, på onsdag då...

Linda K sa...

kaksmulor: jag kollar! :)

polly: u dirty bastard ;P

cecilia: ha ha ja man orkar inte allt på en gång. pö om pö säger jag :)

Lindas trädgårdsblogg sa...

Det är som förgjort att få fina, rena naglar nu på sommarn. Jag kör med biltema handrengöring men det är alltid lite kvar. Men du i veckan var jag och badade vid en sandstrand i halland och DÅ blev naglarna rena. Sandigt saltvattenbad är nog grejen?

Anonym sa...

plocka ögonbryn gör jag absolut inte - det gör bara för ont =)

så jag har skitasnygga naglar och buskiga ögonbryn ;)

Linda K sa...

linda: precis. utomlandssemestrar brukar göra underverk med mina naglar, dom växer som den. Spanien om några veckor... :)

vintagejessica: tack själv för din braiga blogg! :D Fixade också naglarna ett par månader men dom gick bara av så jag tröttnade. nu är det bara mina vanliga kortisar...

hedgehog: cool kombi! :D

Anonym sa...

Usch ja, tala inte med mig om naglar! Jag har alltid sorgkanter (lite, och bara på utvalda naglar), och jag duschar fasiken varje dag - jag fattar inte vart det kommer från. Jag har ju inte ens ngn trädgård. Tror att det kanske blir en förlängning igen - det och en soldusch!

Linda K sa...

kattis: fräsching inför semestern :)