måndag, mars 6

Ninna ninna ninanna...

Har ni inte läst "och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla" så MÅSTE ni göra det! Den är så bra. Sitter och ler stort på bussen när jag läser. Skrattar till och med i halsduken ibland. Då är det riktigt kul, när man liksom garvar högt för sig själv. Skulle vilja citera nåt, men den gör sig klart bäst i sin helhet. Nedrans, Håkan Nesser måste ha varit en goding redan i sin ungdom!

9 kommentarer:

Gagga sa...

Den är helt suverän!

Anonym sa...

Å vad kul att höra eftersom jag bestämt tror att jag har den i högen av olästa böcker. Något att se fram emot med andra ord.
Men nu har jag precis börjat läsa "En spricka i kristallen" av Cecilia von Krusenstjerna.

Linda K sa...

gagga: blir lite kär av att läsa den :)

intressesmurfen: du har nåt att se fram emot, både i Nesser och Krusenstjerna!

Anonym sa...

åh, en lovely bok av en lika lovely författare - han är en goding, håller med!!

Anonym sa...

Hej Linda!
Har en fråga på ett helt annat ämne. Dina vagabondskor, "high heeled loafer", hur är dom i storlek och passform? Jag är helt kär i dom, men dom finns inte där jag bor så jag funderar på att be någon butik skicka till mig, vilket så klart betder att jag inte kommer att få någon möjlighet att prova. Tack på förhand!

Anonym sa...

jag började läsa igår kväll! har så mkt kurslitteratur, men lite lyx måste man få knöla in? tänk att man ändå anser det vara lyx: att få läsa en fritt vald bok.

Linda K sa...

hedgehog: mmmm :)

helena: för att var aså pass högklackade är dom formidabelt sköna! Storleken stämmer bra överens med vad jag brukar ha. Lycka till, vi kommer att vara toksöta om fötterna i vår! :)

lindarling: ska ju också börja studera nu så det lär bli mindre tid för skön litteratur. Men Nesser kan man leva länge på .)

nilla sa...

jag kan lova att den är ännu bättre om man varit i trakterna (el som jag, vuxit upp där!)... himla skoj att drömma sig tillbaka även om man inte var m på den tiden så är mkt sig likt på närkeslätten! hihi

Linda K sa...

nilla: cool! Man kanske skulle ta sig dit och insupa lite atmosfär, den i boken är ju underbar :)