torsdag, mars 23

Det våras

När jag hämtade sonen på dagis idag blev jag alldeles lycklig. Det var målarverkstad på gården. Småttingarna stod ute i solen i sina overaller vid stafflier och skapade. Färg överallt. Sann konst. Sannerligen vår i luften.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så helt underbart gulligt! Blir lite sugen själv tick tack... :-)

Du, jag experimenterar lite med en blogger-blogg och vill ha tre kolumner precis som du, men jag får inte till det! Eller tre kolumner får jag, men inte med smal-bred-smal som du har utan bred-smal-smal om du förstår. Själva inläggen hamnar alltså längst till vänster. Hur gör jag för att få detta i mitten???

Anonym sa...

kärlek - det är vad det är!!! Påminner om när min son stod ute och snickrade en båt... Omringad av höns och kaniner - som det fanns på dagiset...

Alltså - innan fågelinfluensan =)

Linda K sa...

agneta: ujdå. Hade aldrig sånt problem, antar att det står i koden vilken bredd och plats varje kolumn ska ha. Inte så fena på det där. Prova att hitta en annan mall kanske, för det borde lägga sig rätt automatiskt. Lycka till!

Tick tack ja, ibland blir jag sugen på en till... ;)

hedgehog: ja man blir alldeles varm i magen av sånt, att dom fixar så mysigt för ens små på dagis :)

Gagga sa...

Så härligt! Tipsa dom att det går att måla direkt på tätpackad snö också, med transparent vattenlöslig flytande färg. Det brukar finnas på dagis. Har gjort skulpturer i snö med elever. Underbart att måla direkt på snöytorna.

Linda K sa...

gagga: åh vad härligt det låter, ska jag göra. Tack för tips :)