torsdag, mars 9

Studentliv

Jag är i Borås! Vilken nostalgitripp att åka genom city i morse. Blev ju rent gråtfärdig ;) Färdigpluggad för dagen har jag letat mig till mitt andra hem (läs biblioteket) för att blogga en stund i godan ro. Min *svordomar*-dator vill inte vara online här, så dagens outfit får vara kvar i kameran. Är jeanstjej från topp till tå, både brallor och skjorta av det materialet bestå (rim!) J. Lindebergtop, hästhalsbandet och svarta ridstövlar därtill.

Student i dagarna två nu alltså. Vid lunch hade kollegan och jag hade en chockartad upplevelse. 40 spänn för en lunch! Soppa, smörgås, världens salladsbuffé, pannkakor till efterrätt. 9 kr för en latte. Is this food heaven?

Häpp nu ska jag snart på date med Modenördarna!

UPDATE: Eftersom jag är studernade nu köpte jag VR på vägen till Borås. Mmm en hel del smått och gott. Får lusläsa i kväll i hotellsängen. Eller i badet? Eller i baren?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh det låter som du har hur trevligt som helst! Skoj att du ska träffa de coola tvillingarna också :)

Terése sa...

Låter som du har det trevligt i Borås! Läser du på BHS?
Jag läser på distans och är däruppe i bland, gillar också lunchpriserna!

Anonym sa...

no.. it is not food from heaven.. it is just borås ;) ses snart!

Linda sa...

Jag blir också gråtfärdig när jag åker tillbaka till Borås. Men då av glädje över att jag packade min väska och lämnade den tråkiga staden..haha!

Karin sa...

åh jag minns också de billiga luncherna i borås... mmmm det var tider det. jag pluggade på bhs 2001-2003. vad sugen jag blev på att åka dit nu!! hälsa borre från mig :-D