tisdag, mars 7

Tillbaka till skolbänken

Sprid nyheterna
jag kommer idag
för jag vill bli en del av dig
Borås borås!

Närå, kommer först på torsdag. Här ska studeras. Igen. Pluggade i Borås 1995-1997. Bodde mitt i centrum med en kompis. Sommarjobbade i cafét i Stadsparken. Gjorde oändliga exkursioner till Knalleland. Sydde egna kläder. Var 24 år, typ. Har inte varit där sen dess. Så det ska bli kul. Och kanske lite läskigt?

Började stort igår kväll med att läsa en artikel om "project management in library and information services". Här ska projektledas.

Hallå Boråsare, var ska man äta god middag en torsdagkväll ina da city?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad kul att läsa om ditt Borås-liv! Var likadant för mig, är också bibliotekarie, pluggade i brs, sydde egna kläder och knallelandade massa. Var dock inte 24 då, men nu. Och jag måste säga att även om magisteruppsatstiden i Borås faktiskt var bland det bästa som jag varit med om är det OÄNDLIGT skönt att ha kommit bort från den byn FÖR GOTT!
Lycka till på ditt återbesök.

Anonym sa...

Zeus! Ha - därifrån har jag roliga minnen tror jag. När jag bodde i borås så åt jag bara hemma o på skolan. Där hade de inte riktigt förstått det här med prissättning eller vegetarianer för den delen. Så det var ruggigt billigt. typ 4 pannkakor och en salladsbuffe för 16:-

Linda K sa...

jessica: hade otroligt kul under mina två år där, men såklart skönt att komma hem till Sthlm sen. En kort återblick ska bli skoj, undrar om det är sig likt? :)

linda: nej nej nej inte flytta. Bara två dagars vistelse. Tack för tipset!

Anonym sa...

Du ska plugga på distans då antar jag? :) Zeus har underbar souvlaki, Olivens plankstek är to die for och Babbel har jättegoda tapas. Annars så har både Swing och X&Y (Gamla 7:e himlen) halva priset på torsdagar.

Annars kan du ju alltid komma å käka på Chez Lindisen! ;)

Linda K sa...

lindisen: vad är det sista??? Hos dig? :D

Anonym sa...

Om du gillar libanesiskt så kan du testa Mousar(på yxhammargatan, nära högskolan) det brukar vara helt ok mat där. Annars så finns det en ny restaurang som heter Eest, ligger mittemot Mcdonkan i stan. Det skulle vara kul att träffas om du är i Borås i veckan:)

Linda K sa...

emma: kanske en fika på torsdag kväll, eller käka kväll tillsammans? Jag är på! Har kollegan med mig också, hon med saker på sitt skrivbord ;)

lindisen: är du också i Borås då? Bloggdate?

Anonym sa...

Oki låter trevligt..om du vill så kan du kontakta mig på mitt mail(vill inte ge ut telefonnummer här) luckyem@gmail.com

Anonym sa...

Sheit! Så typiskt att jag inte läste detta innan!!! Jag har syrran här och har haft fullt upp hela tiden, ingen tid att läsa bloggar! :( :( Nästa gång är jag definitivt på!!!

Linda K sa...

lindisen: Kommer åter nån gång i april, läge för date! :)

Anonym sa...

Kanon! Då är jag med! :D Hoppas bara att det inte är mellan den 16-23 för då är jag på RÄTT sida Atlanten. ;)