torsdag, april 19

Eller...?

Håll i er för nu blir det djupt värre.

Vår och värme medför ju lättare plagg, mer variation på skor och kanske även väskor. Vår och värme medför även cykelsäsong för min del. Vilket rimmar illa med vårjackor och olika skor varje dag. För jag hojar i samma jacka och dojor.

Ja jo jag har en arsenal skor på jobbet. Men tro mig, jag har en än "värre" samling hemma och känner att den inte riktigt kommer till sin rätt. Skitjobbigt att frakta skor på cykeln, ryggsäcken är redan full av kläder och grejs.

Cykla i trenchcoat? Ack nej. I jeansjacka? Neee... Skinnjacka eller kavaj? Men lägg av.

Ja herregud vad vill jag med det här inlägget då? Kanske uppmana er som inte cyklar utan färdas till jobbet i normal utstyrsel att njuta!

6 kommentarer:

Garderobenmin sa...

Kommer bara värmen så cyklar jag i vad som helst....men då har jag bara ca 10 min cykling till jobbet också....dock måste jag nog inhandla någon form av regnponcho att dra på i akuta situationer.....men än är det väl långt till cykling i klackisar där anklarna luftas.

Linda sa...

Kanske en skobloppis helt enkelt? Vi är nog många som skulle kunna offra oss för att dina skor ska få ett mer hu.. skomant liv.

mis(s)match sa...

Men man kan ju cykla i nästan allt förutom tajta kjolar ju. Jag cyklar varje dag nästan 8 km enkel väg klädd i min Dagens precis så som på bilden med antingen skinnjacka, parkas, trenchcoat eller jeansjacka/bomberjacka över och så olika skor såklart... Lite mer tvätt blir det (jag har oftast en tunnare topp under som slängs i tvätten när jag kommer hem), men träningskläder måste oxå tvättas. Men visst längtar man efter att kunna ha pennkjolar och fina figurnära kavajer...
I cykelväskan har jag en regnponcho som jag bara kan slänga över när det börja regna... Är det spöregn, ja då tar jag på mig regnställ och lämar ibland de finare kläderna hemma...

Unknown sa...

Flakmoppe?

Linda K sa...

liten: jag racar ju på rätt bra och är duktigt svettig när jag kommer fram, tar väl en dryg halvtimme. inga klackar ;D

linda: ja det borde jag verkligen!

mis(s)match: jag är genomsvettig när jag kommer fram, skulle inte funka utan dusch och ombyte. fincyklar du eller? ;)

Linda K sa...

jan: jag känner att motionsdelen går bort där?