tisdag, mars 13

Njut Linda, njut!

Det här med att få tiden att gå ihop. Det börjas nytt jobb som man får anpassa sig efter, speciellt i början. Fotbollsträning kvällstid för små. Och morgontid för vuxna. Alla utom en i familjen passar på att fylla år rätt tätt de kommande veckorna. Det ska planeras semester, simskola, lopp ska springas, påsk ska firas, jobbet ska jobbas, trädgården ska snart tas itu med, cykeln ska cyklas, det ska städas och tvättas, vinden borde ses över, träningar ska tränas.

Vilken tur att jag har ett sånt händelserikt liv!

8 kommentarer:

Jessica E sa...

Phu! Jag blir matt bara av att läsa..har ungefär likadant dock minus trädgård och istället för fotboll så är det start för simskola.Jag ahr känt mer än en gång att vi behöver trycka på paus på ekorrhjulet för att orka.

Lite nyfiken och du får svara om du vill: Jobbar både du och din man 100%? Hos oss jobbar jag 80% och maken 100% (närmsta mor/farförälder bor 12 mil i från oss och jobbar själva så vi råddar barn etc helt själva). Jag har djup respekt för de som orkar jobba 100% bägge två och ändå får ihop det men hur orkar man och hur gör de...?

Malin sa...

Bra tänkt, för det är ju det här som är livet.

Linda K sa...

jessica e: man har sällan långtråkigt ;) ja vi jobbar heltid båda två. det funkar, jag är morgontidigt på jobbet och kan hämta på fritids och dagis i ok tid.

malin eller hur :)

Cissi sa...

Vet du vad jag tänkte på när jag läste ditt inlägg? Att min mamma, nu 69 år, säger att de bästa åren i livet var de när det bara snurrade på med jobb, semestrar, familjeliv.
Så helt rätt rubrik - njut mitt i snurren!

Jessica E sa...

Linda: Jag hoppas inte du tog illa upp?! Jag är genuint intresserad av att höra hur andra får ihop sina liv då jag knappt tycker att jag hinner med allt jag ska och vill göra så min avsikt var inte att skriva någon på näsan. Jag jobbar också tidigt (är 7 på kontoret) för att kunna hämta tidigare på dagis.

Cissi: Din mammas fina ord ska jag tänka på när tillvaron känns som ett smärre kaos:-)

Linda K sa...

cissi: jamen det är säkert så. det gäller att stanna upp och njuta ibland
:)

jessica e: inte alls! jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. jag gick ner i tid när barnen var små och precis börjat på dagis, men jag upplevde inte att det fanns så mycket tid över ändå. man skaffar sig att göra liksom :)

Jessica E sa...

Linda: Vad bra :-)Håller helt med, jag får betalt för 80% men har uppgifter för 120% och går sedan hem och sköter hem och barn till 90%...:-)

Linda K sa...

jessica: tyvärr blir det ofta så :(