tisdag, mars 13

Problemet är

... att många fina väskor saknar en väsentlig del. Axelremmen. Hur snygga och bra som helst, men det blir ju skit- väldigt jobbigt att ständigt kånka runt på sin vardagsväska i handen. Jag vill kunna slänga upp den på axeln emellanåt nästan jämt.

Den här har förstås axelrem. Är det därför den kostar skjortan också?

4 kommentarer:

Lotta sa...

Du har rätt, en väska måste man kunna hänga upp på axeln. Ibland är ju dock handtagen så långa att det funkar, man får väl prova antar jag.

Linda K sa...

lotta: just den är modellen tror jag blir svårt att få över mina praktaxlar. jakten går vidare!

Malin sa...

Ja, varför saknar de rem? De kan väl inte vara så dyra?!
EN fundering i stundet - de kanske ÄR dyra. Jag köpte en medeldyr skinnväska på Åhléns av märket WERA, med axelrem. Proppade den full såklart, med dator och annat. Den rymde ju allt. Vad händer? Jo, axelremmen spricker i sömmarna. Och när jag sverkade den fick jag veta att den där billiga axelremmen som är sydd i tre delar, den håller aldrig för så mycket packning. Ergo: Billig väska, billig rem av små skinndelar. Dyr väska, längre skinndelar, bättre hållbarhet på den eventuella axelremmen. Just nu fluktar jag på Sandqvists Dustin. Och Coach Willis.

Linda K sa...

malin: ja på billigare varianter kan jag tänka mig att det är så, man lägger inte så mycket krut på kvalitet. wera vill man ju ändå förknippa med VISS kvalitet, synd! och fina väskor du spanat in där :)