torsdag, mars 15

Style by Linda K

Jippi, jag fick en stilfråga!

Alltså, jag är lite desperat (därför tillber jag klädguden LindaK). Ska till London i påsk och ska på finrestaurang. Vill ha klänning, men vilken/varifrån? Vill känna mig fin. Passar inte i "fodral" eller alltför tajt (tycker själv jag är lite "A-ig" i formen). Och strumpbyxor? "Kan" man ha tunna svarta i april? Jag tycker själv att jag har så få tillfällen att klä upp mig "på riktigt" och det hade varit kul att göra det nu.

Har du (eller någon annan här) sett någon fin någonstans och vill tipsa?

Jag har en klänning som är ett alternativ om jag inte hittar något annat, en lila asymmetrisk klänning (som jag köpte efter att ha sett den på "Garderoben min"-tjejen :). Kavaj på den kanske.. Ja du ser, en förvirrad 31-åring :)


Hej Sofie!
Vilket trivsamt dilemma. Jag vill också gå på finrestaurang i London! 

När du säger a-ig i formen tänker jag direkt på COS. Deras klänningsmodeller är ofta just såna. Jättefina plagg till ok priser. Om du inte har en butik tillgänglig går det snabbt och smidigt att beställa på nätet. Jag tycker att storlekarna är normala till ganska stora.
Sen har jag några andra favoritdesigners som inte heller är fy skam. Skåda!
Vårig och fin klänning från Carin Wester.
Snygg sak från Velour, också med lite volym i tycker jag det ser ut. Älska färgen!
Rodebjer är aldrig fel. Gult till påsk är ju trevligt :)

Dom här tre finns bland annat hos Nelly.se. Sen tror jag att du lätt hittar billigare liknande alternativ på t ex H&M Trend. Där finns det ju alltid lite roligare plagg än på "vanliga" H&M.

En kavaj till funkar ju alldeles utmärkt. Särskilt om du väljer en mer vardaglig klänning blir det lite mer uppklätt då. Mörka strumpbyxor  - visst. Alternativt grå eller bruna och svart känns för mörkt (det brukar väl vara vårvarmt i London innan det blir det här?).

Alla, ös på med klänningstips! Sofie, hoppas du hittar en (eller flera!) riktigt fin kläning och att du får det absolutely fabulous i London!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Halva reapriset på Silly Swan!
******
Halva priset på rean gäller bara veckan ut så passa på att fynda! (Rabatten dras i kassan)
*******
http://www.sillyswan.se/sv/rea-1/mellandagsrea/

Maria Westerlind i svart siden...klick klick...neeeej!

/Marie

Malin sa...

Jag öser på med mitt stående vårstrumptips. Dims hudfärgade (Camel eller heter de Daim?) nätstrumpor i stay-up-modell. Det låter kanske helcrazy med nät-stay-ups, men det ser ut som att man är barbent fast man inte är det. Och man slipper åtsittande strumpbyxor runt magen, med tillhörande bullar över och under, som kanske inte alltid synkar med klänningen.

liten sa...

Garderoben min-tjejen....det är ju jag ;-) Njae den klänningen är svår för vinterkroppen, ena armen helt bar kan ju kännas sådär om man är lite hhm, småblek. Min klänning ligger i ide å väntar på att mina överarmar känner sig med i matchen igen. Tack för klänningstips...jag letar efter ngt med ärm till ett maj-bröllop.

Linda K sa...

marie: jooo! ;D

malin: fiffigt!

liten: åh alla ska på trevligheter! hon med en miljard klänningar hängandes i klädkammaren då, ska inte hon få gå på nåt!?

liten sa...

Ställ till med en fest!

Anonym sa...

Linda, du kan väl ha en hejdundrande 40-årsfest i efterskott!! Eller du kanske ställde till med fest?

Ha en fantasisk fredag!

Sara

Sofie sa...

Åh, tack! Blir alldeles generad, men på ett bra sätt :) Gillar Carin Wester-klänningen, jättefin och med ärm. Jag håller med Liten om att ena armen bar känns sådär just nu.

Blir bra det här, tror jag.

Trevlig helg!